Vedete

Andreea Marin îşi aniversează fiica: ''Violeta mea cu ochi de cer senin!”

Andreea Marin îşi aniversează fiica: ''Violeta mea cu ochi de cer senin!” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Andreea Marin trăieşte cu emoţie această zi. Prezentatoarea TV îşi sărbătoreşte astăzi fiica, pe Violeta, care împlineşte 13 ani.

“Atât erai de pitică, draga mea... Şi chiar mai mică, un boţ de omuleţ, cândva... Iubirea mea cea fără limite să-ţi fie pavăză, sufletul meu! La mulţi ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a fost mesajul transmis de frumoasa brunetă.

Andreea Marin crede că Violeta îi seamănă din multe puncte de vedere şi că personalitatea pe care o are o să o ajute să răzbată. Cu toate astea, fosta prezentatoare Tv admite că nu şi-a dorit ca fiica ei să ştie că este copil de vedetă.

”Fiica mea a crescut, au început întrebările, dar a ajuns şi la vârsta la care mă poate şi ajuta. De exemplu, vin uneori frântă şi nu mai sunt în stare să-mi pun o farfurie de mâncare. Iar ea mă aşteaptă cu masa pusă, uneori îmi găteşte ce ştie că-mi place, pentru că ştie să gătească, aşa că îmi face câte o surpriză”, a dezvăluit Andreea la Click! TV Online.

“I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la şcoală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Ştia că tată ei este cunoscut. ”Violeta are o personalitate puternică’’, a mai spus prezentatoarea TV.

 

Comentarii

Modifică Setările