Vedete

Andy, din preferatul de la "Insula Iubirii" a ajuns mărul discordiei de la "Survivor" VIDEO

Andy, din preferatul de la "Insula Iubirii" a ajuns mărul discordiei de la "Survivor" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Ispita masculină din emisiunea de la Antena 1 face valuri acum în reality show-ul de la Kanal D. De ce s-a schimbat percepţia despre el cu 180 de grade?

Andy Constantin (28), preferatul fetelor dintre toate ispitele de la "Insula Iubirii", părea un băiat drăguţ, liniştit, amabil cu toată lumea şi rezervat în declaraţii. Un partener ideal pentru orice fată ar fi visat la o relaţie specială şi solidă. 

În "Survivor România", reality show-ul de la Kanal D, percepţia despre el a suferit o schimbare cu 180 de grade. E-adevărat că rolul de Războinic este şi el în antiteză cu cel de ispită, dar telespectatorii au putut să descopere în el nu doar bărbatul cu muşchi frumos clădiţi în ultimii 10 ani la sala de fitness, disciplină la care este şi multiplu campion naţional - pe lângă rezultatele bune la karate, kick-boxing, kempo şi fotbal. Ci şi bărbatul care îşi impune punctul de vedere - uneori chiar cu ostentaţie.

"Am ales să particip la "Survivor România" pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă şi pentru că simt nevoia de o ieşire din cotidian, de o schimbare de direcţie de la regulile înguste ale societăţii. M-am înscris din pasiune pentru sport şi pentru adrenalină, pentru necunoscut. Mă consider un tip rezistent, creativ şi mă descurc în orice situaţie", declara Andy Constantin în debutul reality show-ului.

Văzut încă de la început ca un membru VIP al Războinicilor, Andy s-a impus ca un lider printre colegii săi din jungla dominicană. Împreună cu Andrei şi Emanuel, ceilalţi doi concurenţi-alfa din tabăra Războinicilor, el a pus la punct strategii pentru echipă şi a dat direcţia pentru votul în consiliile de eliminare.

Aseară, însă, Andy a întâmpinat rezistenţă din partea colegilor săi, devenind mărul discordiei în interiorul grupului. 

Totul a pornit de la faptul că, la ultimul joc de imunitate, Războinicii au pierdut în faţa Faimoşilor, iar echipa formată din Andy şi Ema, pentru traseul final, au ratat victoria în faţa rivalilor la o secundă.

Discuţiile de pe marginea terenului de joc au continuat şi în tabără, unde ceilalţi Războinici au răbufnit din cauza hranei insuficiente. Practic, pierzând recompensa în alimente, tabăra lor continuă să fie măcinată de foame şi de problemele inerente de socializare ce decurg din asta. Iar de aici şi până la amendarea lui Andy ca fiind cel care a dus echipa la înfrângere nu a mai fost decât un pas.

Seara, la consiliu, grupul a votat-o pentru eliminare pe Lola - o altă concurentă puternică, dar care a intrat în conflict cu Andy. Iată şi reacţia Lolei: "I-am apreciat sinceritatea lui Andy, mi-a spus: "Băi, nu te plac, nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu mine". Ceilalţi, însă, n-au ştiut să-mi argumenteze de ce m-au propus la vot. A fost un efect de turmă - pentru că, dacă îi întrebi pe fiecare, toată lumea o să spună că sunt o persoană puternică, este un pilon puternic, aduce puncte, ajută echipa. M-am simţit acum ca Elena acum câteva săptămâni - când noi făceam: "Cum? Elena aduce puncte. Cum să dai afară unul dintre cei mai puternici?" Cumva, se întâmplă şi la noi. Noi doar vorbim, nu ştim să şi ascultăm. (...) Manipularea în masă face bine, dar până la un punct. Îmi plac oamenii care au o părere a lor, proprie. Până acum se vota scoaterea verigii slabe. Din toate jocurile de până acum, eu am doar 2 jocuri pierdute."
Urmăriţi "Survivor România" în fiecare seară de sâmbătă, duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, numai la Kanal D.
Modifică Setările