Vedete

Aniversare de vis pentru Andreea Bălan. Unde îşi sărbătoreşte vedeta ziua de naştere şi cât este de fericită

Aniversare de vis pentru Andreea Bălan. Unde îşi sărbătoreşte vedeta ziua de naştere şi cât este de fericită camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cum îşi petrece Andreea Bălan azi aniversarea celor 37 de ani. Artista a depăşit problemele şi trăieşte viaţa la maxim, iar noi ne bucurăm pentru ea.

Cântăreaţa se află în însorita Grecie, în insula Poros, şi este deja copleşită de mesajele de felicitare ale admiratorilor. Andreea a depăşit o perioadă grea din viaţa ei, însă se pare că acum şi-a găsit seninătatea şi fericirea alături de Tiberiu Argint, noul său iubit.

După probemele grave de sănătate pe care le-a avut după a doua naştere şi divorţul de George Burcea, Andreea Bălan este din nou fericită în braţele unui alt bărbat. De aceea, artista a ales să-şi petreacă ziua de naştere departe de ţară, alături de iubit. Fericirea i se citeşte pe faţă, în postările şi Instastory-urile pe care le încarcă pe pagina sa de socializare. Şi e firesc, cui nu i-ar prii dragostea şi vacanţa?

Înainte de această escapadă romantică, Andreea Bălan a fost alături de mama ei şi de cele două fetiţe într-o călătorie în Egipt. Aniversarea de un an de relaţie cu Tiberiu Argint au sărbătorit-o în Dubai, iar artista a avut parte şi de o vacanţă doar cu fetele în Turcia.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările