Vedete

Antonia a recunoscut! Ce operaţie estetică şi-a făcut chiar la începutul anului

Antonia a recunoscut! Ce operaţie estetică şi-a făcut chiar la începutul anului camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

La începutul anului, Antonia a urcat pe masa de operaţie. Cântăreaţa şi-a schimbat silicoanele. 

În urmă cu câteva săptămâni, Antonia anunţa că nu poate urca pe scenă deoarece a suferit o intervenţie chirurgicală. Cântăreaţa nu a dezvăluit atunci ce s-a întâmplat, însă acum, fanii au presat-o, iar ea a povestit că şi-a schimbat silicoanele. 

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”,  susţine Antonia, într-un InstaStory, pe Instagram.

Iubita lui Alex Velea a adăugat că se simte foarte ok. Aceasta e deranjată însă de cei care insistă cu mesajele că era frumoasă şi înainte, că nu avea nevoie de implanturi noi.  „Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata! Fără alte mesaje!”, a continuat ea. 

Antonia şi-a anulat concertele după intervenţia chirurgicală suferită 

Anul 2020 se pare că a început cu o mică problemă de sănătate pentru Antonia. Cântăreaţa a fost operată de urgenţă, în mare secret, probabil la un spital din Bucureşti. Vedeta şi-a anunţat fanii că pe 31 ianuarie nu poate urca pe scenă, la concert. 

“Regret că nu ma pot întâlni cu publicul de la F*** Constanţa pe 31 ianuarie, aşa cum era stabilit, însă operaţia prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a transmis Antonia pe Facebook. 

Modifică Setările