News

Anunţul făcut de Andra despre "Românii au talent", sezonul 11: "Sper ca oamenii să fie în asentimentul meu"

Anunţul făcut de Andra despre "Românii au talent", sezonul 11: "Sper ca oamenii să fie în asentimentul meu" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

După 10 sezoane în juriul Românii au talent, Andra a făcut anunţul!

Cântăreaţa a mărturisit că a reuşit să fie impresionată de concurenţii care au participat de această dată la show. Din 5 februarie, la PRO TV, va începe sezonul 11 Românii au talent, iar emoţia şi spectaculozitatea vor fi la dublu, deoarece show-ul va fi difuzat de două ori pe săptămână.

Andra, unul dintre juraţii cu cea mai mare vechime, a făcut câteva dezvăluiri despre sezonul care se anunţă a fi #unusiunu. Vedeta s-a declarat impresionată de entuziasmul concurenţilor, dar şi de numerele impresionante cu care aceştia s-au prezentat pe scena de la Românii au talent.

 

”Acest sezon o să şocheze, pentru că oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să îşi arate talentele şi pasiunile”, a declarat jurata. Ce a determinat-o pe Andra să acorde cele două Golden Buzz-uri din acest sezon?

Vedeta a mărturisit că s-a lăsat ghidată de emoţie şi de ceea ce a simţit la momentul respectiv. ”Sper ca oamenii să fie în asentimentul meu. Mi-am propus să apăs acest buton atunci când voi simţi emoţia pură, talentul care nu încearcă să fie altcineva”, a spus Andra. 

Când începe show-ul "Românii au talent", sezonul 11. Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu stau la masa juriului

Un an am aşteptat să-i revedem, iar de acum timpul nu mai are răbdare: sezonul 11 începe pe 5 februarie! Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenţi care şi-au luat destinul în mâini şi au vrut să fie cunoscuţi celor de acasă prin talentul lor.

Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neaşteptate şi reprezentaţii nemaivăzute au reuşit să scrie povestea viitorului sezon. Pavel Bartoş şi Smiley au stat în culise şi i-au încurajat pe concurenţi înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puţin 3 de DA şi au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită!

Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon... spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediţii pe săptămână!

Modifică Setările