News

Brigitte, goală în faţa lui Pastramă, în baie! Seara i-a prins în acelaşi pat, sărutându-se

Brigitte, goală în faţa lui Pastramă, în baie! Seara i-a prins în acelaşi pat, sărutându-se camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

O nouă ediţie „Ferma“, noi scene interzise minorilor! Deşi Consiliul Naţional al Audiovizualului îi amendează întruna pe cei de la Pro TV, a devenit o obişnuinţă ca în show să fie difuzate cadre în care vedetele apar dezbrăcate sau vorbesc despre sex.

Acum, în centrul atenţiei sunt Florin Pastramă şi Brigitte Năstase, între care se înfiripă o idilă. Din momentul în care „gaşca bandiţilor“, din care face parte şi Pastramă, a ajuns în fermă, concurentul a tot încercat să îi intre pe sub piele lui Brigitte, iar în ediţia din 21 martie pare că planul i-a ieşit acestuia.

Mai întâi, Pro TV a difuzat cadre filmate în baie, în timp ce Brigitte Năstase se spăla, iar lângă ea se afla nimeni altul decât Florin Pastramă. Dacă, iniţial, Brigitte era în costum de baie şi Pastramă acoperit doar cu un prosop, la un moment dat situaţia s-a schimbat. Brigitte a ieşit din cadă şi s-a schimbat, iar în spatele ei era în continuare Pastramă, care o privea. După care, acesta a ajutat-o să îşi usuce părul şi a invitat-o la o partidă de amor, însă unele cuvinte au fost cenzurate: „Dacă vrei, te bag sub plapumă. Măcar aşa, în ... un pic“.

Când seara s-a lăsat şi concurenţii au trebuit să se bage la somn, Florin Pastramă a ajuns în acelaşi pat cu Brigitte, iar ce începuse în baie a continuat acolo unde şi-a dorit concurentul, adică sub plapumă. Cei doi s-au sărutat şi i-au trezit pe ceilalţi concurenţi din cameră, care s-au arătat uimiţi de ce se întâmplă lângă ei.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările