News

Bruce Willis e poate greu de ucis, dar tot mai greu de recunoscut. Cât s-a schimbat de când apărea în Maddie şi David

Bruce Willis e poate greu de ucis, dar tot mai greu de recunoscut. Cât s-a schimbat de când apărea în Maddie şi David camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Actorul de 64 de ani îmbătrâneşte vizibil şi are trăsăturile tot mai schimbate. Bruce pare că îşi pierde şi condiţia fizică. Ba mai mult, la începutul anului, băuse atât de mult încât a fost purtat pe braţe până la maşină.

Demi Moore a făcut recent tabloul căsătoriei ei cu Bruce Willis. Cei doi s-au întâlnit în august 1987 şi s-au căsătorit rapid. Demi a rămas imediat însărcinată şi aşa a venit pe lume Rumer. Chiar dacă au rămas 13 ani împreună, Demi spune că mariajul cu Bruce nu a fost unul uşor. Actorul ţinea la libertatea lui, dar şi-ar fi dorit ca ea să renunţe la carieră şi să stea acasă cu copiii. Bruce şi Demi au împreună trei fete. Rumer, Scout şi Tallulah. Cred că amândoi am fost mai pasionaţi de a avea copii decât de a fi căsătoriţi", spune ea.
Deşi şi-au adorat fiicele, dar Demi are convingerea că Bruce a fost chinuit de acest mariaj.

Cei doi au rămas în relaţii bune după ce au divorţat. Ba mai mult, obişnuiau să se întâlnească la aniversările fetelor. Demi şi Bruce s-au susţinut şi atunci când Tallulah, fiica lor, a ajuns într-o clinică de dezintoxicare pentru consum de stupefiante şi alcool.

Bruce are două fete şi din căsătoria cu Emma Heming, începută în 2009. 

Bruce Willis cunoştea celebritatea în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune „Maddie şi David”. Au urmat apoi roluri în filme de acţiune, cum ar fi celebra serie „Greu de ucis”, „Ultimul samaritean”, „Pulp Fiction” şi „Şacalul”.
 

Modifică Setările