News

Cameron Diaz, o apariţie modestă în L.A., după ce s-a "pensionat"

Cameron Diaz, o apariţie modestă în L.A., după ce s-a "pensionat"

West Hollywood, CA - *EXCLUSIVE* - Retired actress Cameron Diaz is spotted out doing some shopping by herself in West Hollywood. Cameron kept it casual in a white sweatshirt, blue jeans and a pair of animal print shoes. Pictured: Cameron Diaz BACKGRID USA 22 MAY 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Este ciudat să citim despre Cameron Diaz că s-a pensionat, la doar 45 de ani, dar cam asta e realitatea. Cea care a fost, odată, una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood a anunţat într-un interviu dat în luna martie că se retrage de la Hollywood.

Şi se pare că această viaţă în anonimat nu-i face rău, căci actriţa arată cât se poate de relaxată în cele mai recente fotografii cu vedeta, realizate, astăzi, pe străzile din Los Angeles.

Cameron Diaz

Îmbrăcată cât se poate de casual, într-o bluză lejeră, blugi şi mocasini cu animal print, Cameron arată ca orice americancă din Los Angeles şi, ce-i drept, mai puţin ca un star de la Hollywood.

În 2015, Cameron Diaz s-a căsătorit cu rockerul Benji Madden de la trupa Good Charlotte şi a preferat să-şi trăiasca viaţa de cuplu (unul fără copii, însă) departe de atenţia media şi de tot ceea ce înseamnă Hollywoodul.

Probabil că nici rolurile care i s-au oferit n-au meritat să mai stea legată de această lume a filmului.

La Oscarurile din anul 2010

Foto: hepta

Modifică Setările