News

Cât de mult s-a schimbat Diana Belbiţă după „Ferma“? Sportiva este mai frumoasă ca niciodată

Cât de mult s-a schimbat Diana Belbiţă după „Ferma“? Sportiva este mai frumoasă ca niciodată camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

În luna mai, Pro TV difuza finala emisiunii „Ferma. Un nou început“, competiţie câştigată de Marius Crăciun, concurent care părea că după terminarea emisiunii va forma un cuplu cu Diana Belbiţă, care fusese eliminată înainte de finala celebrului show.

Deşi păreau foarte apropiaţi, Diana Belbiţă şi Marius Crăciun nu au rămas împreună, chiar dacă păstrează legătura. Din câte se pare, relaţia lor nu a funcţionat deoarece tânărul a rămas în România, în timp ce sportiva a plecat în Canada, pentru a-şi continua cariera de luptătoare profesionistă de MMA.

Chiar dacă este departe de casă, Diana Belbiţă îşi ţine la curent fanii cu activităţile ei şi postează pe reţelele de socializare fotografii prin care demonstrează că s-a schimbat foarte mult după „Ferma. Un nou început“ şi că este mai frumoasă ca niciodată. „Îmi place să fiu femeie, chiar şi într-o lume a bărbaţilor. La urma urmelor, bărbaţii nu pot purta rochie, dar femeile pot purta pantaloni“, este unul dintre mesajele postate de Diana Belbiţă pe Instagram, potrivit celor de la Pro TV.

Mai multe fotografii cu Diana Belbiţă pot fi văzute în GALERIA FOTO