OK! TV Online

Cătălin Măruţă a dezvăluit, la OK! TV, ce face ca relaţia cu Andra să fie una fericită

Cătălin Măruţă a dezvăluit, la OK! TV, ce face ca relaţia cu Andra să fie una fericită camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Invitat în emisiunea Danei Săvuică, ”E OK! să fii vedetă?”, îndrăgitul prezentator a povestit atât despre emisiunea pe care o moderează de unsprezece ani, cât şi despre viaţa de familie.

Vorbind despre emisiunea pe care o moderează de peste 11 ani, Cătălin Măruţă a declarat că se simte firesc în rolul pe care îl are şi că toţi cei care contribuie la realizarea ei sunt ”cealaltă familie” a lui: ”E o parte din viaţa mea. E mersul meu firesc. (...) Chiar e o familie. Când stai foarte mult timp cu nişte oameni, şi când povesteşti, fără să vrei, problemele tale, oamenii ăia îţi devin ca o familie. Ne cunoaştem destul de bine toţi cei din redacţie”.

A recunoscut, însă, că au fost momente în care slujba l-a ţinut departe de familia sa şi că, într-adevăr, şi-ar dori să petreacă mai mult timp cu soţia sa, Andra, şi cu cei doi micuţi ai lor: ”De multe ori a însemnat să merg de la ora 7 dimineaţa, să plec la filmări, să mă duc la emisiune, iar după emisiune să plec la alte filmări. Normal că-mi doresc să stau mai mult cu copiii şi mă bucur de fiecare dată că eu sunt cel care îi duce la şcoală şi la grădiniţă, dimineaţa, Andra fiind cea care îi ia. Îmi place foarte tare treaba asta. Sunt momentele mele doar cu ei în maşină. Momentele noastre în care povestim diverse. Mai întâi îl lăsam pe David la şcoală, şi apoi o ducem pe Eva la grădiniţă. Am douăzeci de minute în care sunt doar eu cu Eva şi e tare, în sensul în care Eva este dependentă de Andra şi orice se întâmplă există doar Andra”.

Măruţă a vorbit şi despre relaţia lui cu Andra, dat fiind faptul că amândoi sunt vedete: ”Şi eu şi Andra am plecat de la 0. Andra este o persoană care a plecat de la Câmpia Turzii cu tatăl ei, ca să reuşească în muzică, visul ei fiind să devină artistă. Şi a muncit foarte mult pentru asta, iar când munceşti foarte mult pentru lucrurile pe care le obţii, nu mai ai senzaţia că ţi se cuvine. Devine totul o normalitate. Eu am plecat de la Târgu Jiu, am venit la facultate în Bucureşti, am făcut radio, apoi am vrut televiziune, am muncit foarte mult. Şi eu şi Andra muncim foarte mult pentru a ajunge aici. Şi atunci, nu ţi se mai pare că eşti vedetă. Asta ne şi ţine foarte strânşi”.