Lifestyle

Catinca Roman a slăbit două mărimi la haine. Care e secretul ei? FOTO&VIDEO

Catinca Roman a slăbit două mărimi la haine. Care e secretul ei? FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

De trei luni încoace, designerul a reuşit să scape de dependenţele alimentare. Iată cum a reuşit.

Catinca Roman a decis să ia măsuri în ceea ce priveşte greutatea ei şi, pentru a slăbi şi a fi mai sănătoasă, s-a apucat de sport.

"Pur şi simplu, am ajuns la un nivel interior şi psihic la care mă simt foarte bine şi atunci îmi doresc să mă perfecţionez din toate punctele de vedere", a spus Catinca la "Teo Show".

Sub supravegherea unui antrenor personal, urmează un program intensiv la sala de fitness. Asta presupune ca, de patru ori pe săptămână, să facă timp de 20-25 de minute cardio de bandă, după care să se ocupe de antrenamentul pe grupe de muşchi, cu sau fără greutăţi.

"La început a fost destul de greu, pentru că făcusem o pauză destul de mare. Oricum, la nivelul ăsta, aşa cum fac cu antrenorul David Sîrbu, nu mai făcusem niciodată aproape. Şi, da, mi s-a schimbat programul, în sensul că am mai multă energie când ies de la sală şi mai mult chef de viaţă. Şi, normal, este şi gratificarea faptului că am slăbit 7 kilograme şi se aşează altfel hainele pe mine", mai spune ea.

Şi, nu doar că plănuieşte să meargă înainte cu antrenamentele şi să slăbească cel puţin încă pe atât, dar Catinca are ambiţia şi de-a face performanţă: "Aş vrea să particip la un maraton".

"Nu e vorba numai de formă, care bineînţeles că pentru femei e extrem de importantă şi asta îţi conferă încredere în sine. E vorba şi de sănătate, şi fizică, şi psihică", ne asigură ea.

Fără dietă, însă, nu se poate. Aşa că am vrut să ştim cu ce regim dublează Catinca programul de la sală. "Este o dietă bazată pe proteină", a spus antrenorul ei, David Sîrbu, la Antena Stars. "I-am dat voie să mănânce o dată pe săptămână tot ce doreşte ea."

Şi să nu credeţi că sare peste vreo masă, nici măcar peste cină! "Eu mănânc şi seara, pentru că eu nu mă culc devreme. Adică, chestia cu mâncatul după 6 seara e pentru persoanele care se culcă la 10-11. Eu, cum mă culc la 1-2, mănânc ceva în jur de ora 8. Cu dulciurile stau foarte bine în ultimul timp, în sensul că înainte aveam dependenţă de dulciuri, cred că nu trecea zi de la Dumnezeu în care să nu mănânc ceva dulce. Chiar la modul că eram în stare la 12 noaptea să mă scol din pat să mă duc să-mi cumpăr ceva dulce. Chestie care, de când fac sport, nu s-a mai întâmplat. Mai am mici probleme cu pastele. Mâncând rar şi puţin, probabil că stomacul meu s-a strâns şi obţin senzaţia de saţietate mult mai repede."

Modifică Setările