News

Chrissy Teigen, dezvăluire impresionantă despre Meghan Markle: ”Mi-a trimis o scrisoare după ce l-am pierdut pe bebeluşul Jack. E o fată extraordinară”

Chrissy Teigen, dezvăluire impresionantă despre Meghan Markle: ”Mi-a trimis o scrisoare după ce l-am pierdut pe bebeluşul Jack. E o fată extraordinară”

Deşi s-au spus vrute şi nevrute despre personalitatea lui Meghan Markle, iată că inclusiv Chrissy Teigen, celebră pentru faptul că spune tot ce-i trece prin cap, i-a luat apărarea. Soţia lui John Legend a dezvăluit că Meghan i-a trimis o scrisoare de încurajare, după ce aceasta a trecut prin trauma de a pierde o sarcină avansată.

În general, Meghan Markle este văzută ca un personaj negativ, maştera care l-a îndepărtat pe Prinţul Harry de familia lui, manipulându-l pentru a obţine avantaje. După interviul deja antologic cu Oprah, lucrurile s-au inflamat şi mai tare, bruneta din ”Suits„ obţinând alt efect decât cel scontat. Dar iată că inclusiv Chrissy Teigen, celebră pentru faptul că spune verde în faţă tot ce gândeşte, îi ia acum apărarea.

Chrissy Teigen şi familia sa

Soţia lui John Legend, care anul trecut a avut o problemă cu a treia sarcină, trăind şocul de a naşte un copil fără suflare, a povestit că Meghan i-a trimis o scrisoare impresionantă de consolare. La rândul ei, soţia lui Harry a suferit o pierdere de sarcină în vara 2020, traversând o perioadă cumplită.

”A fost extrem de caldă cu mine, mi-a trimis o scrisoare de încurajare după ce l-am pierdut pe bebeluşul Jack. Este o fată extraordinară, de o mare bunătate”, i-a declarat Chrissy moderatorului Andy Cohen, adăugând că s-a uitat la interviul cu Oprah. ”Mi-a deschis ochii”, acestea au fost cuvintele lui Teigen. 

Meghan Markle şi Prinţul Harry

Cele două vedete s-au apropiat după ce Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au mutat în California. Au avut o discuţie intensă inclusiv după interviul lui Meghan cu Oprah, însă Chrissy nu a vrut să divulge ce au discutat. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările