News

Cum se menţine în formă Paula Seling! Alimentul la care a renunţat solista

Cum se menţine în formă Paula Seling! Alimentul la care a renunţat solista

Paula Seling a avut o călătorie lungă de parcurs până să obţină corpul la care a visat. Astăzi, însă, la 40 de ani, rezultatele se vad şi sunt uimitoare.

Artista a mers la un nutriţionist şi a petrecut multe ore în sala de gimnastică pentru a obţine un trup bine tonifiat. Ba mai mult, a renunţat şi la carne.

 „Una dintre deciziile cele mai bune în ceea ce priveşte sănătatea mea a fost să renunţ la carne de orice fel şi, mai recent, la toate produsele de origine animală. Mă simt perfect, mănânc cruditaţi mai mult de 60% din mesele pe care le consum şi nu m-am simţit niciodată mai plină de energie. Nu e un proces uşor, dar m-a ajutat faptul că m-am obişnuit să mănânc o salată mare la fiecare masă. Iar documentarele „What the Health” şi „Forkes over Knives” precum şi cartea „Studiul China” , m-au făcut să înţeleg mai multe. M-am adresat unui nutriţionist care mi-a explicat, precum spune şi în documentar, ca ‘nevoia’ noastră de proteina animală este un mit şi că, în dieta omnivoră, de cele mai multe ori lipsesc fibrele, vitaminele, venite din plante. Omul modern consumă prea puţin plante şi prea mult carne, ouă, lapte”, a explicat Paula Seling pe contul său de socializare.

Modifică Setările