News

Dani Oţil îmbină plăcerea pentru tehnologie cu viata de zi cu zi în smartphone-ul său

Dani Oţil îmbină plăcerea pentru tehnologie cu viata de zi cu zi în smartphone-ul său camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Află ce aplicaţii îl ajută să jongleze cu programul zilnic!

 

De la emisiune, la restaurant, la filmări sau în timpul unui antrenament, Dani Oţil are smartphone-ul la îndemână în permanenţă.

L-am prins între drumurile sale zilnice şi l-am întrebat câte ceva despre aplicaţiile din telefonul său, un HUAWEI Mate 40 Pro şi despre ce putem găsi pe magazinul virtual AppGallery.

 

 

 

  • Ai folosit aplicaţia Phone Clone pentru transferul datelor din telefonul vechi? În cât timp a fost finalizat procesul?

Sigur, în momentul în care mi-am luat noul telefon HUAWEI Mate 40 Pro. Huawei este foarte bine pregătit în ceea ce priveşte acest transfer de date între telefoane, şi nu sunt singura persoană care confirmă acest aspect. Phone Clone funcţionează foarte simplu şi rapid. Tot ce trebuie să faci este să scoţi noul telefon din cutie - noile telefoane vin cu aplicaţia Phone Clone preinstalată – instalezi aplicaţia pe vechiul telefon, conectezi cele doua telefoane printr-un cod QR şi în câteva zeci de secunde se mută toate datele în noul telefon, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (IOS sau Android). De la agendă, la contacte, calendar şi aşa mai departe, totul se transferă în noul telefon şi este gata de utilizat.

  • Câte aplicaţii sunt prezente acum pe ecranul telefonului tău?

Sunt pasionat de tehnologie şi îmi place să încerc aplicaţii noi, din diferite domenii. În AppGallery găsesc constant aplicaţii noi, fie că este vorba de divertisment, ştiri sau banking, pe care le pot încera. Nu ştiu să îţi spun exact câte sunt, dar pot să îţi spun că am aplicaţii care mă ajută să îmi coordonez mai bine activităţile de zi cu zi. Am tot ce contează la un click distanţă. (zâmbeşte)

  • Un truc pentru utilizatori atunci când vine vorba despre utilizarea HUAWEI AppGallery?

Încerc să mă gândesc la un truc, însă nu cred că au nevoie de aşa ceva. AppGallery este atât de uşor de utilizat şi are atât de multe aplicaţii, pentru orice nevoie ai avea, încât nu ai nevoie de trucuri. Găseşti peste 2.000 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale, din diferite categorii de interes precum banking, shopping, divertisment, ştiri sau chiar educaţie. Îţi găseşti aplicaţia dorită, o descarci în device-ul tău în doar câteva secunde şi poţi începe să o foloseşti de îndată. Ba mai mult, vine şi cu securitate şi protecţie sporită pentru utilizatori.

  • Care sunt criteriile în funcţie de care te ghidezi atunci când decizi să descarci o aplicaţie nouă? (ex: să aibă review-uri pozitive, să aibă o interfaţă prietenoasă etc.)

În primul rând, merg foarte mult pe recomandare. Dacă aplicaţia respectivă este recomandată de cineva cunoscut şi de încredere (râde), o descarc şi o încerc. Apoi, cred că primul lucru la care mă uit sunt review-urile. Dacă utilizatorii o recomandă şi sunt mulţumiţi de ea, consider că aplicaţia merită o şansă.

  • Cât timp aloci pentru a testa o nouă aplicaţie?

Din acest punct de vedere, sunt destul de rapid. Dacă îmi place din prima aplicaţia, are o interfaţă friendly şi este uşor de folosit, o folosesc în continuare. Însă, dacă nu mă cucereşte de la prima utilizare, nu prea îi acord a doua şansă. (zâmbeşte) Dar pe AppGallery găseşti numeroase aplicaţii care să răspundă nevoilor tale zilnice.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările