Vedete

Daniela Nane, în costum de baie la 47 de ani. Iat-o în vacanţă alături de soţul său, Adrian Cioroianu

Daniela Nane, în costum de baie la 47 de ani. Iat-o în vacanţă alături de soţul său, Adrian Cioroianu camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Veselă şi relaxată, actriţei îi prieşte de minune mariajul cu istoricul şi analistul politic. Iată-i împreună, într-un cadru de familie.

Daniela Nane (47) e genul de femeie pentru care timpul curge blând şi îi picură pe chip lumina aceea a relaxării şi a mulţumirii de sine. Şi, de când e soţia istoricului Adrian Cioroianu (51), are mina aceea a femeii fericite.

Actriţa s-a căsătortit în 2016 cu fostul ministru al Afacerilor Externe, evenimentul având loc în cea mai mare discreţie.

”Noi ne-am cunoscut cu mult timp în urmă, la un an de la divorţurile noastre, cred că din 2003 ne cunoaştem. Nu a fost să fie atunci, eu aveam încă inima frântă şi n-am răspuns cu entuziasm, iar el era prea prins din toate părţile de doamne şi domniţe. Ne-am mai întâlnit după câţiva ani, ne-am zâmbit, am glumit şi atât. Abia atunci am avut timp, şi ochi, şi inimă să ne deschidem unul către celălalt, cu disponibilitatea afectivă”, a povestit actriţa la acea vreme pentru publicaţia revistatango.ro.

Zilele acestea, Daniela Nane şi soţul său, Adrian Cioroianu, se află într-o vacanţă care a început în Deltă şi s-a continuat pe litoral, în zona Magalia. Şi, ca noi toţi, cei doi s-au bucurat de natură, de linişte, de mare şi de soare. Iar actriţa arată incredibil în costumul de baie, amintind de epoca în care câştiga titlul de Miss România 1991.

Cum era de aşteptat pentru doi oameni de cultură ca ei, Daniela Nane şi Adrian Cioroianu şi-au umplut timpul cu citit, plimbări lungi şi discuţii savuroase cu prieteni din aceeaşi arie elevată.

Interesant este însă că cei doi au găsit chiar şi acolo evenimente culturale, petrecând timp de calitate atât în compania pictoriţei Luiza Cala, cât şi a artiştilor prezenţi la Festivalul #FolkRememberCostineşti: Ada Milea, Ţapinarii, Mircea Baniciu, Semnal M...

Iată câteva instantanee din concediul Danielei Nane şi a lui Adrian Cioroianu. (vezi galeria foto)