Vedete

David Măruţă, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, are şi el coronavirus. Cum se simte băieţelul în vârstă de 9 ani

David Măruţă, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, are şi el coronavirus. Cum se simte băieţelul în vârstă de 9 ani camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

David Măruţă are coronavirus la 9 ani!

Cătăin Măruţă a dezvăluit pe 2 februarie că şi fiul lui, David Măruţă, este infectat cu noul virus. Băieţelul sătea separat de familia, toate testele lui ieşiseră negative, până acum. 

„A făcut şi David coronavirus. Testul lui a ieşit abia astăzi pozitiv. El ne tot ne bătea la cap să-i facem şi lui testul. Acum e fericit că nu mai stă separat de noi”, a declarat Cătălin Măruţă, în emisiunea sa de la Pro TV, unde transmite în direct de acasă.

Cătălin Măruţă face emisiune de acasă. Pe 30 ianuarie s-a aflat că are coronavirus

"Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanţă, mai ales că săptămâna viitoare este şi vacanţa copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanţă împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să ştiţi că o să fim şi la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruţă continuă aşa că eu şi echipa mea cu siguranţă vom găsi cele mai inedite momente şi cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simţim bine. Vă mulţumim pentru mesaje, pentru gânduri şi aveţi grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai ţin la curent.".

Foto: Facebook

Modifică Setările