News

Doi concurenţi de la "Insula Iubirii" s-au căsătorit FOTO&VIDEO

Doi concurenţi de la "Insula Iubirii" s-au căsătorit FOTO&VIDEO

În februarie, au mers în Thailanda să-şi testeze relaţia chiar înainte de-a face marele pas. Acum avem dovada că au trecut testul.

Hannelore Ulrich (26) şi Bogdan Ionescu (28) aveau o relaţie de mai bine de şase ani şi jumătate când au ajuns pe "Insula Iubirii". Ba chiar, la debutul filmărilor, cei doi aveau deja programată nunta, cu tot cu invitaţii trimise, restaurant antamat şi rochia de mireasă cumpărată.

Aşa arătau înainte Hannelore şi Bogdan

Cei doi tineri din Timişoara au propriile afaceri în oraşul lor natal: Bogdan se ocupă de firma sa de tractări de maşini, iar Hannelore este coregrafă şi are un club de dans pentru copii. Ocupaţi cu business-urile lor, cei doi au ajuns să petreacă tot mai puţin timp împreună, lucru care începuse să le erodeze relaţia.

Ajunşi pe "Insulă", în Thailanda, Bogdan a vrut să-i arate iubitei lui că poate avea încredere în el, punând pariu că niciunul dintre ei nu va ceda ispitelor.

Dacă încă nu cunoaştem pe de-a-ntregul întreaga lor experienţă din timpul show-ului, aceasta urmând a ne fi detaliată în ediţiile următoare vor fi difuzate la Antena 1, de deznodământ suntem singuri: cei doi au ajuns, în final, la altar.

  

Drept dovadă, verighetele purtate de Hannelore şi Bogdan, dar şi filmuleţul de la nunta lor.

Ne bucurăm că au trecut testul şi aşteptăm să vedem prin ce probe a trecut dragostea lor la "Insula Iubirii".