Royals

Ducii de Cambridge le-au răspuns cumnaţilor Meghan şi Harry: au zburat cu avion comercial!

Ducii de Cambridge le-au răspuns cumnaţilor Meghan şi Harry: au zburat cu avion comercial!

După ce Ducii de Sussex au fost amplu criticaţi în Anglia din cauza frecvenţei cu care zboară cu private jet-ul, Ducii de Cambridge au dat un exemplu pe placul supuşilor.

Ei bine, Prinţul Wiiliam, soţia lui, Kate Middleton, şi cei trei copii ai lor au fost fotografiaţi pe un aerport din Scoţia, coborând dintr-un avion comercial FlyBe, în care preţul unui bilet porneşte de la 73 de lire sterline. Ei bine, viitorii suverani ai Regatului Britanic au călătorit alături de britanici de rând, fiind foarte bine păziţi de gărzile de corp care i-au însoţit pe timpul zborului. 

Cei cinci au fost escortaţi după ce au sosit pe aeroportul din Aberdeen către maşinile care îi aşteptau în apropiere, urmând să îi viziteze pe Regina Elisabeta şi pe Prinţul Philip la Castelul Balmoral, acolo unde aceştia s-au retras pe timpul verii.

Spuneam că Ducii de Cambridge au dat un exemplu pozitiv după ce cumnaţii lor au fost aspru criticaţi după ce au fost fotografiaţi plecând din sudul Franţei cu un avion particular, a patra cursă de acest fel în vacanţa lor, în condiţiile în care cei doi pledează pentru protecţia mediului. 

Modifică Setările