OK! TV Online

EXCLUSIV Alin Gălăţescu, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „Niciun dependent nu s-ar fi dopat cu cinci substanţe diferite“

EXCLUSIV Alin Gălăţescu, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „Niciun dependent nu s-ar fi dopat cu cinci substanţe diferite“

Răzvan Ciobanu şi-a găsit sfârşitul, în urmă cu mai mult de o săptămână, pe un câmp din localitatea Săcele, în judeţul Constanţa, acolo unde a suferit un accident rutier îngrozitor.

Moartea violentă a designerului a ridicat multe semne de întrebare care nu îşi găsesc răspuns şi are ecouri în continuare, mai ales din cauza faptului că ancheta este în desfăşurare, iar oamenii legii au trei ipoteze legate de deces: accident, crimă şi sinucidere.

Invitaţi la „OK! TV ONLINE“, Alin Gălăţescu şi Adina Buzatu au vorbit despre Răzvan Ciobanu, afirmând că le-a fost un prieten foarte bun, care îşi asuma tot ceea ce făcea şi ce spunea. În plus, cele două vedete au afirmat că oamenii ar trebui să fie mai mult preocupaţi de propria persoană, decât de ce se întâmplă cu cei din jurul lor.

„A venit la voi să vă vândă drog? Nu. Atunci, stop, povestea s-a terminat! Răzvan, spre deosebire de alţii, era asumat. El spunea că, dacă îi e bine, merge la emisiuni şi le spune, dar merge şi dacă îi e rău. El era un vizionar, un căutător, era creativ. Era fără frică în sensul creativ. Şi întotdeauna asumat. Uneori sunt şi chestii ciudate. Că niciun dependent nu s-ar fi dopat cu cinci substanţe diferite. Dacă eşti pasionat de ceva, nu te bagi pe cinci simultan. Sunt foarte multe dileme. Dar drama a fost a lui. Să se închidă controversele şi să se aştepte un rezultat oficial al anchetei“, a spus Alin Gălăţescu.

„Ce sens îşi are ura? Ce sens îşi are răutatea? A spus că e gay de la început, şi-a asumat. A luat nişte substanţe, a spus că are o problemă, şi-a asumat. Era un suflet chinuit, era ca o boală. Răzvan a fost un om minunat. Am devenit foarte buni prieteni. El era un om foarte cald şi profund şi asuma tot“, a completat Adina Buzatu.

Modifică Setările