News

Exclusiv! Amalia Enache: “Cea mai mare ispită pentru mine acolo este”

Exclusiv! Amalia Enache: “Cea mai mare ispită pentru mine acolo este”

Arată mai bine ca niciodată, deşi regimul de viaţă pe care îl are o ţine departe de un program cu mese regulate. Iată care sunt cele mai mari ispite pentru Amalia Enache, în lupta cu caloriile!

„În cei doi ani cât am stat cu fetiţa şi nu am lucrat noaptea am mâncat mult mai disciplinat. Acum mă derutează puţin programul acesta de noapte. Eu ajung noaptea acasă, la 1.30. Şi aşa mă mai ia o foame disperată. Nu sunt omul dietelor, dar nu prea mănânc dulciuri, nu mă omor după ele. La mine, marele păcat e pâinea, făinoasele în general. Îi aud pe alţii cu ciocolata, la mine nu e vorba de asta. Cea mai mare ispită pentru mine acolo este. Încerc, tot trag de mine cu sportul. Nu sunt deloc sedentară, merg cu copilul în parc, alerg după ea, dar tot nu e ca atunci când faci aplicat pentru tine. Ca toate femeile, îmi negociez de fiecare dată cheful, dispoziţia”, mărturiseşte Amalia Enache pentru OK!

În timpul sarcinii, ştirista s-a îngrăşat 15 kilograme, dar a slăbit rapid. “Eu nu sunt omul cântarului. Dacă mă întrebi, eu nu ştiu câte kg am, la mine contează cum pic hainele. Dacă sunt mulţumită de treaba asta, e foarte bine. Nici nu sunt manechin să mă cântărească cineva tot timpul”, adaugă vedeta Pro TV, pe care am întâlnit-o la lansarea noilor produse Bottega Verde.

Amalia a adoptat de-a lungul timpului mai multe diete, dar nu foarte stricte. “Diete am mai ţinut, dar nu drastice. Am ţinut oshawa, îmi intrase mie în cap că e pentru sănătate. Am mâncat 10 zile, de mai multe ori, doar mei, hrişcă, grâu integral. Şi fac faţă foarte bine.Mi se pare că omul modern mănâncă mai multa carne decât a mâncat vreodată de-a lungul timpului. Şi nu vreau ca în dieta mea sau a fiicei mele să existe carne la fiecare masă. Limitez cât de mult pot, la maxim două, trei ori pe săptămână. Cred că secretul constă în porţiile mici, dincolo de toate celelalte".

 

 

Comentarii

Modifică Setările