OK! TV Online

EXCLUSIV Ciprian Marica, despre iubita lui: „Nu cred că un act schimbă lucrurile“

EXCLUSIV Ciprian Marica, despre iubita lui: „Nu cred că un act schimbă lucrurile“ camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Invitatul Danei Săvuică în emisiunea "E OK să fii vedetă?" a vorbit deschis despre copilăria sa, experienţele sale ca fotbalist şi, mai nou, despre viaţa lui de familist. 

Ciprian Marica e unul dintre primii trei marcatori ai României, actualmente patronul FC Farul Constanţa şi unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la noi. Dacă va face sau nu pasul cel mare alături de mama copilului său, în cele ce urmează.

"Am ajuns la o vârstă de la care mi-am trasat nişte principii sănătoase şi ştiu ceea ce-mi doresc, în primul rând. Toate vin la momentul potrivit. Nu cred că trebuie să alergăm. Văd fete, văd băieţi care disperă că au ajuns la o vârstă la care nu s-au căsătorit sau nu au făcut un copil sau mai ştiu eu ce n-au realizat. Eu cred că totul se întâmplă atunci când ţi-este dat să se întâmple, consider că trebuie să-ţi trăieşti prezentul, să ai o perspectivă asupra viitorului apropiat, însă trecutul nu ne ajută cu nimic, nu-l putem schimba."

Întrebat dacă nu are gânduri de însurătoare, Ciprian Marica a spus că "nu s-a pus problema, deocamdată" şi că nici n-a vorbit cu iubita sa despre acest aspect. "Lucrurile s-au petrecut natural între noi. Ioana a terminat anul acesta Facultatea de Medicină şi făcea practică la cabinetul stomatologic unde mergeam eu. Aşa ne-am cunoscut. Mi s-a părut că are ceva anume şi chiar are acel ceva... Având o anume vârstă, am considerat că trebuie să-i acord timp, să cunoşti omul şi să te alegi cu ceva în urma relaţiei respective. Nu ştiam cum va fi, dacă va fi de lungă durată sau nu. Nu cred că un act schimbă datele problemei sau lucrurile. Trăim foarte bine şi nu avem nicio problemă. Familia mea e în siguranţă şi aşa, nu trebuie să se simtă în siguranţă în spatele unui act. Eu nu cred în reguli. Atâta timp cât noi suntem bine aşa, nu înţeleg de ce un act ar trebui să schimbe lucrurile sau i-ar da o siguranţă în plus. Şi, repet, la noi în familie nu s-a discutat asta, nu s-a pus problema."

Află mai multe despre Ciprian Marica, urmărind interviul integral.

Modifică Setările