News

Exclusiv! O vedetă a semnat cu Antena 1. Care este producţia în care va apărea


Exclusiv! O vedetă a semnat cu Antena 1. Care este producţia în care va apărea camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Antena 1 a mai cooptat o vedetă. Paula Chirilă s-a reîntors la televiziunea unde a cunoscut celebritatea. Actriţa va juca în sezonul doi al serialului ''Mangaliţa'', dar va apărea şi în emisiunea lui Dan Bittman, ''Antitalent''. Paula a făcut parte şi din grupul Divertis.

Castingul pentru serialul Mangaliţa a durat trei luni. Peste 200 de actori s-au prezentat pentru rolurile principale şi cele secundare, dar au fost aleşi doar 60.

Serialul de comedie ''Mangaliţa'', ce îl are în centrul atenţiei pe primarul Stelian Manole, aflat în pragul celui de-al optulea mandat consecutiv în fruntea urbei, s-a filmat în oraşul Bolintin Vale. Localitatea a fost aleasă după trei luni de căutări şi după ce au fost luate în considerare nu mai puţin de 30 de locuri din apropierea Bucureştiului. "Personajul pe care Paula îl joacă este unul fabulos, e cireşa de pe tort pentru această producţie faimoasă. Replicile ei sunt savuroase, aşa că umorul e asigurat", a declarat o sursă pentru OK!

Serialul este inspirat din lumea reală, fără a se face referire la cineva anume, şi prezintă tipologii care se întâlnesc într-o primărie de provincie. Acţiunea se desfăşoară în jurul lui Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de 28 de ani. Domnu’ Stelu a câştigat toate alegerile din 1991 încoace cu unanimitate de voturi, iar în prezent trage sforile să obţină cel de-al optulea mandat consecutiv şi să intre astfel în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv primar. Stelu a fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile şi ştie toate şmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice şi are pe toată lumea la mână cu ceva. Viaţa locuitorilor oraşului Mangaliţa e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote şi amoroase ale  anturajului extrem de colorat şi comic al domnului primar.

Modifică Setările