OK! TV Online

Geanina Ilieş, despre rolul de gazdă al emisiunii "Gospodar fără pereche": "Îmi place place foarte mult viaţa de la ţară!"

Geanina Ilieş, despre rolul de gazdă al emisiunii "Gospodar fără pereche": "Îmi place place foarte mult viaţa de la ţară!" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Invitată la OK!TV, vedeta i-a dezvăluit Danei Săvuică primele impresii despre formatul pe care-l va prezenta la ProTV.

Pe Geanina Ilieş o ştim de pe vremea când prezenta ştirile la Antena 1. O vreme, însă, a stat departe de televiziune, alegând să se dedice business-ului ei în domeniul frumuseţii.

“Pauza am luat-o tot pentru mine, pentru că am vrut să mă concentrez pe business-urile pe care le fac şi am zis că vreau să muncesc pentru mine. În cei trei ani de pauză, am vrut să descopăr şi partea asta de antreprenoriat. Am descoperit-o, mi-a plăcut, dar mi-am dat seama că televiziunea e ceea ce-mi place cel mai mult să fac. Ştii cum e, când îţi place ceva, e microbul ăla... “, a dezvăluit Geanina Ilieş în cadrul emisiunii “E OK să fii vedetă?“, de la OK!TV. “Business-ul îl am în continuare, merge de la sine în momentul ăsta, sunt principalul manager, dar o să trebuiască să-mi caut un om foarte bun să mă ajute“.

Prin urmare, după apariţia sa în show-ul “Ferma. Un nou început”, Geanina Ilieş a acceptat o nouă provocare în televiziune: o va înlocui pe Anamaria Prodan la emisiunea “Gospodar fără pereche”.

“Sunt atât de bucuroasă şi de fericită că fac parte din acest proiect! (...) Am preluat ştafeta de la Anamaria Prodan, care este o fată extraordinară, este un spirit atât de frumos şi de puternic şi sunt convinsă că emisiunea o să fie, din momentul ăsta, la fel de frumoasă cum a fost până acum şi telespectatorii se vor uita cu sufletul la gură, la fel cum au făcut-o până acum. Mă bucur din tot sufletul că fac parte din acest proiect, abia l-aşteptam. Mai mult decât atât, eu chiar mă uitam la emisiunea asta! Ştii de ce? Îmi place place foarte mult viaţa de la ţară! De-asta m-am dus şi în "Fermă"! Eu nu am avut ţară, eu nu am avut bunici care să stea la ţară. Au stat în Bucureşti, deci n-au avut o vacă pe care s-o mulg sau să am experienţa asta. Abia aşteptam să ajung în "Fermă" să fac lucrurile astea! (...) Eu voiam să ştiu cum să mulg vaca, când să dau la găini, la vaci, la porci. Mie mi-a plăcut partea asta foarte mult.", i-a spus Geanina Danei Săvuică, gazda emisiunii "E OK să fii vedetă".

Detalii despre noul sezon "Gospodar fără pereche"? "O să înceapă în primăvară, o să fie altceva. Or să fie nişte fermieri unul şi unul, traşi ca prin inel, sunt nişte gospodari extraordinari, senzaţionali, frumoşi, isteţi, pe tradiţie foarte multă. N-au evenimente mondene, dar ştiu şi ei ce înseamnă un Instagram, un Facebook. Şi e foarte frumos că fetele de la oraş au început să gândească foarte frumos să-şi aleagă un flăcău de la ţară care să ştie şi tradiţie, şi muncă, şi iubire, şi respect. Mi se pare senzaţional, pentru că noi oricum acolo ne întoarce, la mâncare bună, la tradiţie, şi nu trebuie să uităm de lucrurile astea", crede ea.

Iată ce a mai spus Geanina Ilieş la "E OK să fii vedetă?":

Modifică Setările