What`s hot?

Hip-hoper-ul Deliric ”tradus” pentru prima oară la un party monden

Hip-hoper-ul Deliric ”tradus” pentru prima oară la un party monden

Întotdeauna ascuns de zona mondenă, deşi este activ în zona hip-hopului de aproape 20 de ani, Deliric, pe numele său Răzvan Eremia (36 ani), înregistrează o nouă premieră.

E drept, nu una muzicală. După ani de cântat strada printre băieţii lui, Deliric şi-a căutat inspiraţia printre vedete de televiziune, artişti şi designeri la un eveniment ocazionat de lansarea în România a noilor dispozitive IQOS3 şi IQOS 3 Multi, cea mai avansată alternativă de dispozitive IQOS. Veteran al genului încă de la sfârşitul anilor ’90, prezenţa lui Deliric în noul ”fief” monden bucureştean, QREATOR by IQOS, a fost o rară ocazie.

A fost, insă, justificată având în vedere că a spus prezent întâlnirii cu atâţia exponenţi ai inovaţiei, fie ea vestimentară ori artistică, şi din calitatea sa de anteprenor. Dincolo de activitatea sa pe scena hip-hop-ului românesc, Deliric este unul din cei ce au scris povestea muzicală a trupei CTC dar şi zeci de piese scoase de Facem Records, alături de Cedry2k, Carbon, DOC ori Vlad Dobrescu. Este mai puţin cunoscut faptul că Deliric a reuşit să fie unul din puţinii artişti români a căror creativitate i-a adus ceva succes şi bani.

Deliric si-a dezvoltat propriul brand vestimentar, o afacere cu haine hip-hop şi nu numai, brand ce a ajuns la o cifră de afaceri de peste jumtate million euro, potrivit estimărilor artistului.

Comentarii

Modifică Setările