News

HOT, HOT, HOT! Cea mai bronzată vedetă de televiziune e tot mai îndrăzneaţă! Costumele ei de baie au intrat la apă!

de admin

HOT, HOT, HOT! Cea mai bronzată vedetă de televiziune e tot mai îndrăzneaţă! Costumele ei de baie au intrat la apă! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Iubeşte plaja ca nimeni alta şi ar lua tot soarele numai pentru ea. Şi, pentru că are dimensiuni de vis, îşi permite să-şi expună tot mai mult din corp, spre deliciul internauţilor.

Este, cu adevărat, regina plajei şi toată vara îşi face „rezerve” de bronz. De fiecare dată când o vezi, chiar şi peste iarnă, ai impresia că tocmai s-a întors dintr-o vacanţă exotică.

"Eu mă bronzez foarte uşor şi asta pentru mine nu e o problemă. Toată lumea se uită la mine şi zice: "Wow, ce bronzată eşti!", dar n-am fost niciodată albă. E OK, îmi place să fiu bronzată. Pielea bronzată arată foarte bine", ne-a spus mai demult în cadrul unui interviu Diana Munteanu, căci despre ea este vorba.

Deja apariţiile ei pe plajă sunt trecute la capitolul „sirenă pe nisip” sau aspiraţionale pentru fetele mult mai tinere decât ea. Şi asta pentru că, la cei 42 ai săi, arată fabulos.

„Aş spune că sunt chiar mai fit decât eram acum un an. (…) Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa”, a dezvăluit recent Diana Munteanu pentru „Click pentru femei!”.

Gazda emisiunii „Neatza de week-end” are doar 53 de kilograme la 1,71 metri, dar nu fără eforturi. Carbohidraţi nu mănânc foarte des pentru că, din fericire, nu-mi place pâinea şi nici produsele de patiserie. Ştiu, e puţin noroc aici! Mănânc ciocolată dimineaţă, când beau cafeaua, iar la îngheţată nu pot şi nici nu vreau să renunţ! Mănânc îngheţată de minim două ori pe săptămână. Dar, în zilele în care fac asta, am grijă la celelalte lucruri... şi fac mai mult sport!”, a mai spus ea.

Iată câteva instantanee HOT cu Diana Munteanu în cele mai minuscule costume de baie. (vezi galeria foto)

Modifică Setările