Interviu

Interviu Otniela Sandu: „N-aş putea să spun că sunt într-o relaţie“

Interviu Otniela Sandu: „N-aş putea să spun că sunt într-o relaţie“ camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Te invităm să o descoperi pe vedeta din „Ferma Vedetelor“ într-un shooting care te invită să visezi la vară!

În urmă cu ceva ani, frumoasa blondă cu ochi albaştri era tipa aceea bătăioasă din Survivorul românesc, care ajungea în finala unui concurs de anduranţă, depăşind în probele de îndemânare chiar şi concurenţi băieţi. Ei bine, anul acesta am regăsit-o pe Otniela încercând să supravieţuiască într-un alt reality show dur, „Ferma Vedetelor“, acolo unde blonda alintată Shakira s-a descurcat, din nou, excelent. A ajuns în semifinala concursului, luptând cot la cot cu bărbaţi sportivi, adevărate pachete de muşchi, pentru premiul de 50.000 de euro. Fragilă, dar ambiţioasă şi bătăioasă, frumoasa vedetă îndrăgostită de actorie ne-a arătat că poate fi, deopotrivă, deosebit de sexy, pe parcursul unei şedinţei foto cu vibe estival. Articolul acesta nu este doar despre reality show-uri, ci şi despre vacanţe, costume de baie cu print vesel şi fiorii unei iubiri incipiente.

Eu te ştiu de la reality show-ul Supravieţuitorul, însă cei mai mulţi români te cunosc din emisiunea Ferma Vedetelor. Care dintre aceste show-uri a fost mai pe sufletul tău?

Otniela Sandu Sunt două experienţe diferite, chiar dacă ambele sunt pe stilul sport. Supravieţuitorul a fost un pic mai pe stilul meu pentru că era peisajul foarte frumos, iar aventura mi s-a părut mult mai intensă. În Ferma, stăteam toţi într-o casă, ieşeam doar când aveam probele. În schimb, la Supravieţuitorul, puteam să umblăm cât voiam, la distanţe foarte mari de zona în care dormeam. Insula pe care stăteam, din Filipine, era superbă. Făceam baie toată ziua în ocean, auzeam sunetul valurilor, priveam apusul, era altceva. În Ferma, în schimb, probele au fost mult mai grele. Le-aş combina: aş lua peisajul din Supravieţuitorul şi probele din Ferma.

Şi oamenii?

Aici m-aş mai gândi puţin. A fost mai greu în Ferma cu oamenii, dar a fost o experienţă nouă şi am încercat să păstrez partea frumoasă a acestei aventuri. Dacă nu mă gândesc la momentele grele, aş repeta experienţa. La un nou Supravieţuitorul aş spune, însă, „Da“ oricând.

Este foarte interesant că în Ferma Vedetelor ai avut o imagine controversată, de tipă şireată care manipulează oamenii, ceva diferit faţă de ce ştiam eu din participarea ta la Supravieţuitorul. Tu cum te-ai perceput?

Eu la Ferma sunt sigură că am fost exact cum am fost şi la Supravieţuitorul. Doar că aici m-au perceput altfel pentru că m-au văzut că sunt ambiţioasă, că nu renunţ în ciuda piedicilor lor şi a cuvintelor grele, care ar fi trebuit să mă rănească. Dar eu nu renunţam şi cred că acestea au fost motivele pentru care unii oameni de acolo au vrut să-mi creeze imaginea asta. Nu am jucat într-un mod diferit. Strategia mea a fost să rămân cât mai mult în concurs. Dar e normal să existe şi oameni care nu te plac. Altfel, eu am un feedback foarte bun din partea oamenilor, primesc mesaje şi felicitări pe stradă, oamenii se poartă foarte frumos cu mine. Nu cred că am fost percepută într-o notă negativă, totuşi.

Ce părere ai despre câştigătorul emisiunii, Marius Crăciun? A fost un deznodământ corect?

Cred că fiecare şi-a jucat şansa bine. Chiar vorbeam cu Vali Bărbulescu că în finala va ajunge fie Moroşanu, fie Marius. Eu am pariat pe Marius, Vali pe Cătălin Moroşanu. Sper să respecte acest pariu! Am zis că dacă o să câştig eu, sare el cu paraşuta, iar dacă va câştiga el, îmi va face o şedinţă foto. Mă bucur că a câştigat Marius, avea nevoie de premiul acesta şi-n plus s-a descurcat foarte bine la toate probele.

Fanii emisiunii spun că ai fost atrasă de doi concurenţi din emisiune: Vali Bărbulescu şi Matei. E ceva adevărat în chestia asta?

Cu Vali Bărbulescu am empatizat, ne-am înţeles foarte bine, am avut ce discuta cu el, dar nu s-a pus niciodată problema de ceva mai mult de atât. Am stat foarte mult împreună, în cocioabă, dormeam cu toţii împreună şi telespectatorii... ne-au cuplat, cumva. Iar Matei a apărut la sfârşitul emisiunii, foarte zâmbăreţ, simpatic, se purta frumos cu toate fetele. Da, mi-a spus că-i place să sunt o tipă naturală şi că zâmbesc. Dar de aici până la ceva mai mult... în Fermă nu au avut loc combinaţii de genul acesta.

Dar povestea cu Florin Pastramă cum a fost? Ai fost prima lui dragoste, iar acum e căsătorit cu Brigitte.

Da, Pastramă mi-a declarat câte-n lună şi în stele, dar el a ştiut de la început că n-ar putea să existe niciodată nimic între noi. Eu n-am simţit niciodată nimic pentru el şi nu ştiu nici cât de reale au fost sau nu şi sentimentele lui. Lui îi plăcea să se joace cu cuvintele, să facă spectacol din ceea ce spune. Important este că şi-a găsit iubirea în persoana lui Brigitte. Şi-a atins scopul, căci mama lui îşi dorea foarte tare ca el să se însoare.

Dar Brigitte nu era geloasă, ştiind că tu ai fost prima alegere a lui Pastramă?

Brigitte nu cred că era geloasă doar pe mine, ci şi pe alte fete din concurs, dacă Pastramă vorbea cu ele. Mă gândesc că dacă iubeşti pe cineva, eşti şi puţin gelos. Chiar dacă în Ferma nu am crezut neapărat în dragostea asta, se pare că ceva este acolo, dacă au hotărât să facă pasul ăsta. La sfârşitul emisiunii, Pastramă chiar mi-a reproşat că-l respingeam mereu, deşi eu l-am perceput ca pe un amic.

Să revenim la Vali Bărbulescu şi la zvonurile cum c-ar fi fost o idilă între voi în emisiune. Ai zis că n-a fost cazul. Cum aţi rămas după emisiune, în ce relaţii?

Este adevărat că nu ne-am mai întâlnit după emisiune, pentru că ăsta ar fi fost un nou subiect de cancan. Nu cred că încearcă vreunul dintre noi să-l evite pe celălalt. Noi ştim cum au stat lucrurile între noi. A fost doar amiciţie.

Dar un amic mai special ai? Un iubit de care n-am aflat?

Primesc foarte des această întrebare pe reţelele de socializare. Eu aş răspunde aşa: iubesc viaţa, îmi iubesc familia, îmi iubesc prietenii. Dar ştii că un astfel de răspuns s-ar traduce în multe feluri. Ba că eşti singură, ba că eşti cu o persoană cunoscută, despre care nu vrei încă să vorbeşti. Dacă ar fi o persoană cunoscută, nu cred c-aş putea să ascund asta. Şi nici n-aş vrea. Nu aş putea să spun că sunt într-o relaţie. Dar cine ştie... Deci este ceva incipient. Posibil să fie şi aşa.

Să vorbim şi despre bani. Cât ai câştigat în urma participării la Ferma Vedetelor?

Cred că am câştigat foarte mulţi admiratori (râde). Şi asta cred că este mai important decât banii. Da, n-o să spun acum că banii nu contează. A fost Ok şi financiar. Şi oricum, din orice proiect o să iau doar părţile frumoase şi o să mă leg de partea bună. Emisiunea asta a venit exact când trebuia şi mă ajută cumva în planurile mele.

Care sunt aceste planuri?

Eu sunt setată în continuare pe televiziune şi chiar dacă pare că mă mişc ca melcul, paşii aceştia mă vor duce exact unde îmi doresc eu. Doar că sunt omul care face lucrurile în stilul lui, să fiu eu mulţumită de drumul pe care l-am ales. Mai am un an de terminat la facultatea de actorie de la Hyperion, apoi vreau să mă înscriu la cursurile şcolii lui Dragoş Bucur, Boguţă şi Papadopol, din septembrie. Am făcut doi ani de facultate, apoi am îngheţat un an şi mai am un an de terminat, ca să primesc şi diploma. Până se vor concretiza aceste visuri, din ce te susţii financiar? Am avut şi am încă am tot felul de colaborări, pe partea de imagine, de reclame. Cel mai recent am primit o propunere de colaborare de la o clinică. Şi poate o nouă invitaţie la un reality show. După Supravieţuitorul am spus că mă mai gândesc dacă aş mai participa la un alt reality show. Mi-a plăcut atât de tare acea emisiune, încît mi-am spus că n-o să mai fie nimic aşa frumos. Uite că am mai acceptat un proiect care a apărut din senin, pur şi simplu. Acum, nu ştiu dacă aş mai accepta, dar recunosc că îmi place foarte tare Asia Express.

Cu cine ai participa aici?

Asta nu ştiu încă. Cred că m-aş simţi mai confortabil să particip cu un băiat decât cu o fată, cu toate că Ana Baniciu şi Raluca au făcut o echipă foarte bună. Emisiunea mi se pare o combinaţie între Supravieţuitorul şi poate şi ceva din Ferma Vedetelor. Am înţeles că ar fi o experienţă grea, dar tocmai asta mă tentează.

Dar Exatlon?

Şi la Exatlon m-am gândit la un moment dat şi s-a pus problema să merg. Dacă aş fi mers la Exatlon, nu mai ajungeam la Ferma. A trebuit să fac o alegere. Cumva, aceasta a fost cea mai bună variantă pentru mine.

Până una, alta, la o vacanţă te gândeşti?

Am fost deja în vacanţă, imediat după ce am terminat proiectul Ferma. Am fost în Grecia, în Skiathos. Părinţii mei şi prietenii apropiaţi au luat bilete încă de atunci când eu filmam pentru emisiune. Aşa că ziua de 1 iunie m-a găsit chiar în vacanţă cu părinţii. Simţeam nevoia să stau la căldură şi la soare, după cele patru luni de frig îndurate la Ferma. A fost foarte frumos să petrec vacanţa cu familia. Chiar regret că n-am mai organizat de mulţi ani vacanţe de genul ăsta, care să-i includă şi pe părinţi. Nu ştii niciodată cât mai ai oamenii dragi lângă tine.

Foto: Sorin Stana

Modifică Setările