News

Johnny Depp, viaţa la 57 de ani. Ce spunea Răzvan Simion despre asemănarea lui cu celebrul actor

Johnny Depp, viaţa la 57 de ani. Ce spunea Răzvan Simion despre asemănarea lui cu celebrul actor camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Johnny Depp a împlinit 57 de ani. Cu acest prilej ne amintim de viaţa tumultoasă a actorului, dar şi de ce ne-a dezvăluit în exclusivitate Răzvan Simion despre asemănarea sa cu starul. Au multe lucruri în comun!

Johnny Depp s-a născut în Kentucky, în 1963. A jucat în primul film adevărat în 1984, interpretând rolul din „Nightmare on Elm Street”. A început să studieze actoria cu seriozitate, pe care a şi terminat-o în 1987, când a deţinut un rol în emisiunea TV 21 Jump Street. De atunci a devenit cunoscut pentru puterea sa de a-şi asuma roluri întunecate în filme precum Sleepy Hollow, Alice in Wonderland, dar şi pentru celebra peliculă Piraţii din Caraibe, scrie life.ro. 

În adolescenţă, actorul îşi aminteşte că a trecut printr-un epidos mai negru, când a început să consume droguri. La 12 ani a început să fumeze şi să se auto mutileze din cauza stresului cauzat de problemele din familie. „Pubertatea a fost o perioadă foarte vagă. Literalmente m-am încuiat în cameră şi am cântat la chitară”, povestea chiar el.

Până acum, la 57 de ani, actorul a avut două soţii: Amber Heard (căs. 2015–2017), Lori Anne Allison (căs. 1983–1986). Are şi doi copii: pe fiica Lily-Rose Melody Depp şi un băiat, John "Jack" Christopher Depp III. 

Răzvan Simion, despre asemănarea sa cu Johnny Depp

Mulţi dintre voi poate că au aflat, urmărind la Ante­na 1 Neatza cu Răzvan şi Dani, că jumătatea brunetă a acestui cuplu de prezentatori de succes este un mare fan al starului hollywoo­dian. Dar nu ştiaţi şi cât de departe merge admiraţia lui pentru Johnny. Asemănările ar putea merge, dincolo de look, până la viaţa personală. Şi ar putea ajunge şi în cea profesională, aşa cum tânjeşte Răzvan, care aş­teaptă în continuare un rol... pe mă­sura lui Depp!

Ţi se spune des că semeni cu Johnny?

Răzvan Tot timpul. Până să-mi las mustaţa nu mi se spunea. Acum nu ştiu dacă sunt către obsesie, dar pe-acolo... Adică ştiu toate fil­mele lui Johnny.

Eşti mega-fan...

O, n-ai înţeles! Cu totul! Poveştile, dezamăgirile... Am făcut un remake la videoclipul lui Natalie Portman – pentru piesa lui Paul McCartney, My Valentine. L-am făcut anul trecut eu şi Flavia (n.r. colega lui de la matinal) şi a fost cam cea mai tare chestie pe care am făcut-o legat de asta. Ea era Natalie, eu eram Johnny.

Fiind aşa mare fan, înţeleg că i-ai studiat personalitatea. Unde simţi că semănaţi ca fire?

Sunt multe asemănări. Dar în ultima perioadă, joacă prea mult. Şi în interviuri, şi în viaţa lui. Cred că, la un moment dat, nu mai poţi să le separi prea bine. Sunt foarte mulţi actori din România, cei din generaţia veche, care joacă zi de zi, fie că vorbesc cu tine sau pe scenă la TNB sau că filmează la un lungmetraj, ei sunt la fel. Îi simţi că joacă, aşa s-a întâmplat şi cu Johnny de la Chocolate încoace.

Dar la darul băuturii cum staţi ca asemănare?

Din punctul ăsta de vedere, Viorica de la Clejani i-a cântat şi lui, şi mie! Ne place viaţa! Lui mai mult! Adică el n-are responsabilităţile mele, nu lucrează în fiecare zi.

Dacă ţi s-ar oferi un rol mişto, ai juca într-un film?

Ştii de câte ori mi s-a promis un rol? De barman, de chelner... Cos­tel de la Stand Up Comedy apare în 4,3,2... Vine şi-ntreabă: „Doriţi o cafea?“. Şi revine: „Nesam nechezol“. Asta-i toată replica lui. Mă, dar a apărut în 4,3,2...? A apărut. Mie nici măcar rolul ăsta nu mi l-au dat. Nici măcar Chişu, care mi-a promis de atâtea ori, nu mi-a dat un rol. „S-a născut talent şi a murit speranţă“, ăsta sunt eu. Deşi am capacităţi!

Te-ai obişnuit, asemenea lui Johnny, să se scrie agresiv despre viaţa ta personală?

Nu-mi doresc decât staff-ul lui. La un moment dat te vaccinezi, nu te mai interesează. Pe mine m-a învăţat bunica, Dumnezeu s-o ierte, că „tot râsul te râde“. Asta e o expresie ce-i aparţinea, un fel de „râde ciob de oală spartă“. Întotdeauna cel ce te va judeca are ceva de ascuns judecându-te pe tine cu proiecţia pe care şi-o face. O nemulţumire, o dezamăgire, o frustrare. Am învăţat asta şi mi-e uşor să trec peste. Nu citesc, nu mă interesează. Sunt detaşat, eu cu mine, cu viaţa mea.

Ce i-ai spune lui Johnny dacă l-ai întâlni?

Am făcut exerciţiul ăsta de mai multe ori... M-am întâlnit cu unii mari pe care-i apreciam, cărora n-am putut să le adresez nici măcar un „Hello“. Ultima dată când am fost la X Factor în UK să vedem galele live, am stat în spatele lui Gary Barlow. N-am putut să-i spun unuia care are 12 hituri de no 1 în UK Top 40 nici măcar „Salut! Eu sunt Răzvan“. Am o jenă, am încă un complex al provincialului. Habar n-am ce l-aş întreba pe Johnny. Cred că aş face un joc cu el, o provocare în stil Neatza, am arunca împreună ciorapi la coşuri.

Cu el măcar te-ai îmbăta...

Dacă plăteşte el... Am înţeles că bea scump! Bine, acum referitor la stilul lui în general, sunt mulţi care nu-l văd un fashion icon. Dar el e, dincolo de orice o energie, o stare de spirit.

Foto: Profimedia, OK! Magazine

Modifică Setările