Charles nu a avut o relație bună cu Regina de-a lungul anilor. Când s-au schimbat lucrurile

4 noiembrie, 2022
charles  camilla prof jpg

Deși Regele Charles a fost lângă mama sa, Regina Elisabeta, în ultimii ei ani, expertul regal Christopher Andersen susține că cei doi nu au avut dintotdeauna o relație bună și că această ruptură s-a simțit cel mai bine în copilăria actualului monarh.

De fapt, el susține că Charles s-a simțit „abandonat” în copilărie, deoarece Elisabeta și Prințul Philip erau ocupați să conducă monarhia.

În schimb, actualul rege, în vârstă de 73 de ani, a avut o legătură puternică cu bunica sa, cunoscută drept Regina Mamă .

„În anumite privințe, Regina Mamă a fost adevărata figură maternă pentru Charles, iar asta pentru că Elisabeta a urcat pe tron când Charles era foarte tânăr”, spune istoricul Gareth Russel. „Făcea o mulțime de turnee în Commonwealth și de fiecare dată când suverana trebuia să plece, Prințul Charles rămânea cu Regina Mamă. Aveau un simț al umorului savuros. Ea l-a încurajat întotdeauna”.

Mai multe pentru tine...

Urmând șirul faptelor, Andersen are convingerea că „Regina și Charles s-au apropiat pe măsură ce ea a îmbătrânit și el a crescut”.

Cu toate acestea, înainte de moartea ei, Regina Elisabeta ar fi pus în aplicare un plan care l-ar forța pe Charles să renunțe la tron ​​la împlinirea vârstei de 80 de ani, deoarece nu era „sigură că familia ei este pregătită să conducă Marea Britanie”, afirmă un consilier regal. Îndatoririle vor reveni apoi Prințului William și lui Kate Middleton.

„Nu era convinsă că moștenitorii ei au voința, priceperea sau caracterul pentru a face lucrurile bine”, spune sursa. „Regina le-a trasat reguli care vor supraviețui mult după plecarea ei”.

Un alt expert regal susține că suverana nu era un fan al schimbărilor pe care Charles le-ar avea în plan în ceea ce privește monarhia.Recente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg