Lisa Marie Presley a murit după ce familia ei a decis să nu fie resuscitată

14 ianuarie, 2023

Unicul copil al lui Elvis Presley a murit în urma unui al doilea infarct, care a avut loc la spital. Asta s-a întâmplat după ce familia Lisei Marie semnase deja să nu fie resuscitată.

image

Fiica de 54 de ani a Regelui Rock & Roll a fost dusă de urgență la spital în dimineața de joi, pe 12 ianuarie, după ce fusese găsită de menajera ei prăbușită pe jos în casa ei din Calabasas.

Ambulanța care a ajuns de urgență acasă la ea a reușit s-o readucă la viață și s-o facă să aibă din nou puls, iar acest lucru s-a datorat, în mare parte, fostului ei soț, care ajunsese imediat acasă la ea, când auzise că făcuse infarct, și a resuscitat-o.

Danny Keough a fost primul soț al Lisei și cel cu care fiica lui Elvis locuia împreună, așadar se afla doar la o aruncătură de băț de casa ei în acele momente dramatice. Danny a reușit să se întoarcă într-un suflet acasă, după ce auzise că fosta lui soție căzuse la podea, și i-a aplicat metodele cunoscute de prim ajutor până când a ajuns Salvarea la Lisa.

Keough este tatăl fiicei lor actrițe, Riley (33) și a fiului Benjamin, care s-a sinucis în iulie 2020, la numai 27 de ani.

Cum spuneam, paramedicii au preluat imediat cazul și au reușit s-o aducă pe pacienta VIP la viață. Dusă de urgență la spital, Lisa a fost băgată imediat într-o comă indusă și pusă pe un aparat care-o ținea în viață. Ceea ce ne surprinde pe toți este că familia Lisei Marie a semnat ca ea să nu fie resuscitată, când ajuseseră cu toții la spital. De ce au făcut asta?

Ei bine, Priscilla Presley (77) și restul familiei aflaseră de la medici că starea Lisei nu era deloc bună. De fapt, unicul copil al lui Elvis se afla în moarte cerebrală după primul infarct suferit acasă la ea.

După ce familia Lisei semnase cererea de-a nu fi resuscitată, regretata artistă a făcut un al doilea infarct și a murit. Mama ei se afla atunci la căpătâiul ei, lângă patul ei de spital în care Lisa și-a dat ultima suflare.

„Cu inima frântă să dau cumplita veste că fiica mea frumoasă, Lisa Marie, ne-a părăsit”, a dezvăluit Priscilla lumii întregi, într-un comunicat de presă emis joi seara. „A fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a încheiat fosta soție a lui Elvis Presley comunicatul.  

image
Mai multe pentru tine...

Lisa Marie nu și-a revenit niciodată după sinuciderea fiului ei, Benjamin, și, în ultima vreme, era tot mai tristă și refuza să mai iasă din casă. Doar pe 8 ianuarie a făcut un efort și s-a întâlnit cu fanii lui Elvis, cu ocazia celei de-a 88-a aniversare a acestuia.

Două zile mai târziu, a început să plângă în timpul ceremoniei Globurilor de Aur, când actorul Austin Butler a fost premiat pentru interpretarea lui Elvis în filmul cu același nume și le-a mulțumit, în fața audienței, Lisei Marie și Princillei pentru întrega lor colaborare. Însă chiar și atunci erau semne că Lisa Marie nu era deloc bine, se clătina pe picioare, era toată palidă și cu o tristețe întipărită pe chip…

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg