Lisa Marie Presley, bântuită toată viața de moartea lui Elvis. Tatăl și fiica s-au stins amândoi înainte de vreme!

13 ianuarie, 2023

După moartea prematură a unicului copil al Regelui Rock & Roll, rememorăm dispariția la fel de timpurie a tatălui ei, Elvis Presley, la căpătâiul căruia Lisa a stat.

image

După o viață în care s-a luptat cu dependența de pastile, datorii și un divorț crunt, fiica lui Elvis Presley a fost bântuită întreaga ei viață de felul în care și-a pierdut tatăl. Ea a dezvăluit, la un moment dat, cum n-a uitat niciodată cum și-a văzut părintele mort, pe 16 august 1977.

„Nu-mi place să vorbesc despre asta”, a ținut să precizeze Lisa Marie despre noaptea în care Elvis a murit în casa lor Graceland. „Era 4 dimineața. Trebuia să dorm la acea oră. El m-a găsit…”, a continuat regretata vedetă.

Tatăl și-a sărutat singurul copil de „Noapte bună!”, atunci fiind ultima dată când l-a mai văzut în viață pe Elvis. Mai târziu, când s-a dus să-l vadă pe Elvis, era era deja mort, iar iubita lui, Ginger Alden, era lângă el încercând să-l readucă cumva la viață.

Regele Rock & Roll stătea cu fața în jos pe podeaua băii, lângă toaletă. Lisa Marie a fugit atunci spre telefon și a sunat-o pe fosta lui iubită, Linda Thompson, care și-a amintit ulterior cum fetița a țipat din toți rărunchii: „Tata e mort! E sufocat pe covor!”.

„Trupul lui a stat în casă trei zile și a fost ceva ciudat legat de asta, pentru că ajunsesem să mă întreb dacă întreaga chestie era sau nu aievea”, și-a amintit Lisa Marie Presley pentru RadarOnline.

Chiar și mică fiind, știa că tatăl ei luase mult în greutate înainte de a-și da ultima suflare, la 42 de ani. „Țin minte cum mă uitam la burta lui și îmi făceam mari griji în privința ei”. Mai mult, fetița și-a implorat tatăl „Nu muri!” în tot felul de poezii pe care le-a scris înainte de moartea lui Elvis.

Mai multe pentru tine...

Autopsia efectuată superstarului a conchis că Elvis Presley a murit din cauza unei aritmii cardiace, însă multă lume suspecta drogurile pe care le lua cu duiumul în ultimele zile din viața lui. Era de-a dreptul înfricoșător cum unicul lui copil asista la tot felul de momente cumplite din viața lui. „Îl găseam adesea într-o stare proastă. Din senin, cădea din picicioare, iar eu fugeam ca să-l prind”.  

Din păcate, destinul lui Elvis Presley a fost asemănător și pentru unicul lui copil. Amândoi, atât tatăl, cât și fiica, au decedat înainte de vreme. El, din cauza aritmiei cardiace, ea, în urma unor stopuri cardiace făcute pe 12 ianuarie 2023.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG