News

Madonna, în război cu fiul ei şi cu fostul soţ, Guy Ritchie

Madonna, în război cu fiul ei şi cu fostul soţ, Guy Ritchie camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Deşi Rocco, fiul divei cu regizorul britanic, a ales să locuiască de câţiva ani cu tatăl lui, lupta pentru custodia sa continuă.

 

Chiar înainte de Crăciun, cei doi au avut o nouă dispută ca urmare a cererii lui Guy de a se pune mai repede în aplicare o decizie a curţii de justiţie din Manhattan cu privire la custodia lui Rocco (19 ani). Totul a început în 2015, când fiul celor doi a vrut să petreacă sărbătorile de iarnă cu noua familie a tatălui său, iar Madonna s-a opus. Curtea Supremă din Manhattan a emis un ordin conform căruia acesta trebuia să se întoarcă în America odată cu începerea şcolii. Şi deşi au primit custodie comună, Rocco preferă viaţa alături de tatăl său şi soţia acestuia, Jacqui Ainsley.

 

Nervii Madonnei, însă, au fost întinşi la maximum în ultima perioadă, după ce a fost nevoită să îşi anuleze turneul din cauza unor dureri care nu i-au permis prea multă mişcare. Recent, ea a fost surprinsă pe aeroportul din New York, în drumul spre Maldive, unde va petrecere finalul de an. Fotografiile de tip paparazzi o înfăţişează pe Madonna (61 ani) alături de noul ei iubit, Ahlamalik Williams, un dansator în vârstă de 25 de ani. În drumul lor spre luxosul resort din Oceanul Indian, aceştia au făcut o escală la Londra în speranţa că şi Rocco şi celălalt fiu al ei cu Guy, David Branda (14 ani) o vor însoţi. De Crăciun, regizorul a postat o frumoasă fotografie de familie din care reiese că aceştia au petrecut sărbătorile cu el.

Madonna are şase copii, printre care şi frumoasa Lourdes, care a ales să petreacă Revelionul cu mama şi fraţii ei în Maldive.

Rocco, însă, refuză să părăsească Anglia, iar Madonna este foc şi pară atât pe el, cât şi pe fostul ei soţ, care, după divorţul din 2008, a dus o luptă pentru a petrece cât mai mult timp cu copiii săi aflaţi peste ocean.
 

Foto: Profi Media

 

Modifică Setările