Meghan & Harry

Meghan a aplaudat-o pe Halep, dar presa o pune la zid! Ducesa a primit o nouă poreclă după apariţiile de la Wimbledon

Meghan a aplaudat-o pe Halep, dar presa o pune la zid! Ducesa a primit o nouă poreclă după apariţiile de la Wimbledon

Ducesa de Sussex face ce face şi reuşeşte, aproape zilnic, să îşi facă noi duşmani. După apariţiile ei de la Wimbledon, Meghan Markle a fost pusă la zid de unii jurnalişti şi chiar a primit o nouă poreclă.

Din câte se pare, în una dintre zilele în care a participat la turneul câştigat în premieră de Simona Halep, Meghan Markle şi-a pus gărzile de corp să aibă grijă ca niciun fan din tribune sau membru al presei să nu o fotografieze. Această decizie i-a atras automat Ducesei de Sussex multe critici, iar jurnalista Sally Jones, recunoscută în Marea Britanie datorită articolelor despre Casa Regală, s-a revoltat în mediul online. Pe lângă aceasta, şi realizatoarea TV Carole Malone a atacat-o e Meghan Markle şi i-a dat o nouă poreclă Ducesei: Princess Privacy.

„Princess Privacy a fost din nou ea însăşi, spunând că solicită bodyuarzilor să oprească spectatorii de la Wimbledon s-o mai fotografieze, căzând astfel  în ridicol. Fiindcă odată cu ea la meci erau 12.000 de spectatori şi transmisiunea era urmărită de milioane de oameni de pe Terra. Dumnezeule, dar ipocrizia, ciudăţenia, i-au scăpat de sub control. Ne pare rău, dar Meghan nu are dreptul la un tratament special. Oamenii s-au cam săturat de ea şi de Harry, cu litania lor de nemulţumiri imaginare“, a spus Carole Malone.