News

Monica Davidescu, Carmen Trandafir şi Nadine îşi aduc copiii la "Câştigă România!"

Monica Davidescu, Carmen Trandafir şi Nadine îşi aduc copiii la "Câştigă România!" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Dora, Ana şi Noah intră în cel mai urmărit concurs de cunoştinţe generale de la TVR. Iată ce mari au crescut şi cât de bine se descurcă în astfel de situaţii.

Pe 24 decembrie, „Câştigă România!” îmbracă haine de sărbătoare, iar Virgil Ianţu a pregătit 4 ediţii speciale, pe 24, 25, 26 si 27 decembrie. În seara lui Moş Crăciun, de la ora 20.00, gazda „Câştigă România!” va avea trei mici concurenţi, însoţiţi de mămicile lor, vedete. Carmen Trandafir, cunoscuta cântăreaţă de muzică uşoară vine alături de fetiţa sa, Ana Grădinescu (10). Nadine, cântăreaţă, actriţă şi prezentatoare TV, îl însoţeşte pe fiul său, Noah Ekai Apostolescu (8), iar actriţa Teatrului Naţional, Monica Davidescu, o va susţine pe fiica sa, Dora Temişan Davidescu (7). Copiii vor primi şi premii, trotinete electrice, dulciuri şi cărţi.

Pentru ediţia specială din 24 decembrie, regulile concursului de cultură generală se schimbă şi în timp ce puştii vor sta la pupitre pentru a răspunde la întrebări, părinţii vor avea voie să le dea indicii.

„Ne-am simţit grozav, pentru că ne cunoşteam cu toţii de mulţi ani. A fost o atmosferă plăcută. Am avut însă emoţii pentru că nu ştiam dacă o voi putea ajuta pe Ana. Întrebările nu au fost uşoare, dar totul a fost amuzant şi ne-am distrat foarte bine”, a spus Carmen Trandafir.   

Dezinvolţi, copiii au fost gata să facă show. Noah a purtat o lungă coadă de dinozaur şi a dansat. Ana a mărturisit că este emoţionată, în timp ce Dora a fost tot timpul calmă şi sigură pe ea.

„Dora e în clasa a doua. Nu a învăţat încă prea multe despre România, dar îi place să câştige. E mereu cu atenţia trează. Nu i-am spus că mergem la un concurs propriu-zis. A fost însă foarte încântată de întrebări şi nu îmi permitea să o ajut. Cu toate că eu insistăm să îi fac conexiuni. Ştia deja răspunsul şi e încântată de prescurtarea numelor de la judeţe. Acum caută prescurtările pe tăblitele de înmatriculare ale maşinilor din trafic. Emoţii pentru ea am de fiecare data când urcă în scenă”, a spus Monica Davidescu.

Nadine îşi încurajează mereu fiul să se simtă în largul său. „Nu am avut emoţii pentru că înţeleg că este vorba despre un show de televiziune, aşadar publicul vrea să fie amuzat, nicidecum să i se dea lecţii reale de cultură generală de la un pui de om de 8 ani... Am  vrut să fie natural, să se distreze. Are 8 ani, este în clasa a II-a şi se descurcă bine la şcoală. Noi nu suntem părinţii care să ne dorim  note de 10, olimpiade sau coroniţe, vrem pentru el să înveţe mânat de curiozitatea de a descoperi lumea şi felul în care funcţionează. Nu vrem să îşi dorească să impresioneze cu notele lui şi, cel mai important, nu vrem să-i fie teamă de şcoală, de teste, de profesori, nu vrem să deteste procesul de studiu”, a spus Nadine.

 
Modifică Setările