News

Realitatea e dură: în costum de baie, Jennifer Lopez nu arată la fel de bine ca în pictoriale! S-a îngrăşat artista?

Realitatea e dură: în costum de baie, Jennifer Lopez nu arată la fel de bine ca în pictoriale! S-a îngrăşat artista? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

În urmă cu doar câteva zile, Jennifer Lopez s-a logodit cu iubitul ei, iar imediat după ce au făcut acest anunţ, presa tabloidă a scris că Alex Rodriguez o înşală pe artistă chiar cu fosta lui soţie.

Cele două vedete nu au vrut să comenteze informaţiile apărute în presă, ci au preferat să se relaxeze în Bahamas, la plajă. Însă, aşa cum era de aşteptat, paparazzi sunt pe urmele lor. Aşa se face că pe internet au apărut mai multe fotografii în care Jennifer Lopez apare în costum de baie, iar aspectul fizic al cântăreţei nu prea seamănă cu ce vedem în pictoriale.

În vârstă de 49 de ani, artista a afirmat, nu doar o dată, că se menţine în formă mergând la sală şi având o alimentaţie corectă şi o hidratare corespunzătoare, iar dovada că arată impecabil sunt chiar pictorialele în care apare şi fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare.

Chiar dacă se poate observa şi cu ochiul liber că are un corp bine lucrat la sală, în fotografiile oferite de paparazzi Jennifer Lopez pare că s-a îngrăşat în ultimul timp. Şi, acum, rămâne să ne punem o singură întrebare: cum arată în realitate Jennifer Lopez, ca în pictoriale sau ca în pozele oferite de paparazzi?

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO