A fost nevoie de o crimă odioasă pentru ca prințesa Kate să rupă iar tăcerea. „Sunt șocată și tristă!”

14 aprilie, 2024

Un eveniment de-o cruzime înfiorătoare a avut loc în Australia, iar familia regală britanică și-a exprimat regretul profund. Kate Middleton a considerat că e momentul să emită prima sa declarație publică de când și-a anunțat diagnosticul crunt.

image

Familia regală britanică și-a adus omagiul victimelor din Sydney, Australia, care au fost înjungiate de un bărbat într-un mall. Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au declarat, printr-un comunicat de presă, că sunt „șocați și îngroziți” de incidentul însângerat. În același timp, spre surprinderea multora, Prințul William și Prințesa de Wales și-au făcut și ei cunoscută părerea în mod public.

„Soția mea și cu mine au fost extrem de șocați și de îngroziți de incidentul din Bondi. Le transmitem gândurile noastre familiilor și persoanelor dragi din viața celor care au fost omorâți în mod brutal în timpul atacului”, a declarat Regele în comunicatul de presă emis de Palatul Buckingham.

Dacă reacția monarhului britanic era așteptată, cea a lui Kate Middleton ne-a uimit pe toți. Ce-i drept, n-a făcut singură declarațiile publice, ci împreună cu soțul ei, însă, chiar și așa, e pentru prima dată de când am aflat că prințesa are cancer când viitoarea regină britanică se adresează publicului. Până acum, doar Prințul William și-a exprimat opinia în mod public, la fel cum doar el a participat la evenimente, neînsoțit fiind de soția sa.

„Suntem șocați și întristați de evenimentul îngrozitor care s-a petrecut în Sydney în cursul zilei de azi. Gândurile noastre se îndreaptă spre toți cei afectați, inclusiv către familiile celor pierduți și cei care au acționat cu eroism și și-au riscat propria viață pentru a salva altele”, au declarat Kate și William pe contul lor oficial de X (n.r. fostul Twitter), pe 13 aprilie. Iar comunicatul a fost semnat cu inițialele celor doi soți regali – „W & C”.

Kate Middleton  GettyImages jpg
Mai multe pentru tine...

Șase oameni au fost omorâți și alți trei persoane au fost înjunghiate în atacul de la Sydney, petrecut pe 13 aprilie.

E pentru prima dată când Prințesa de Wales a rupt tăcerea după anunțul șocant făcut în luna martie, când ne-a informat că face chimioterapie pentru cancerul cu care a fost diagnosticată. Kate lipsește din viața publică încă de anul trecut, ultima dată când a luat parte la un eveniment public a fost de Crăciun, în 2023. În martie 2024, am urmărit cu toții filmulețul ei, în care ne spunea diagnosticul de care ne temeam cu toții, iar acum a dat prima ei declarație publică de când luptă cu boala cumplită.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg