Cadoul neașteptat primit de Kate a emoționat-o până la lacrimi. Simbolizează un nou început!

13 aprilie, 2024

Ucraina i-a oferit cadou Prințesei de Wales o pălărie de înaltă calitate, creată de un designer de renume, care a înduioșat o lume întreagă cu simbolistica accesoriului de preț. În același timp, Regina Camilla a primit un cadou asemănător de la creatorul de succes din Ucraina.

image

Ambasada britanică din Kyev, Ucrana, a primit cadoul în numele familiei regale, mulțumind, cu această ocazie, Ministerului Afacerilor Externe din Ucraina pentru gest. Create de designerul Ruslan Baginskiy, pălăria lui Kate și a Reginei Camilla respectă fidel stilul prințesei și, respectiv, al soției actualului monarh.

Pălăria Reginei Camilla conține violete, flori cu un simbolism aparte, după cum ne dezvăluie designerul accesoriului: „Violetele, florile primăverii în Ucraina, reprezintă simbolul vieții și al speranței”, susține Ruslan Baginskiy.

În ceea ce privește cadoul primit de Kate, care se pare că a făcut o impresie puternică asupra prințesei aflate într-o perioadă dificilă și vulnerabilă din viața ei, a fost decorat cu forsiția, niște flori de mici dimensiuni, specifice primăverii, deci anotimpului în care natura renaște complet: „Pălăria are o formă tradițională, care se regăsește în vestimentația ucraneană”, ne explică Baginskiy.   

image

La aflarea veștii că Prințesa de Wales și Regina Camilla au primit astfel de cadouri impresionante, admiratorii regali au și început să comenteze admirativ gestul emoționant al unei țări aflate sub invazia rusă: „Ce frumos și ce gest drăguț!”, a dezvăluit cineva.

„Pălăriile sunt extrem de frumoase!”, a adăugat altcineva pe rețelele sociale. „Ce gest frumos!”, a continuat un alt internaut. „Ce drăguț din partea lor!”, a precizat altul.

image
Mai multe pentru tine...

Ruslan Baginskiy, un designer de accesorii ucrainean, și-a înființat brandul în 2015 și se bucură de un succes răsunător, creațiile sale fiind expuse și în mairele și faimosul centru comercial din Londra, Harrods. Accesoriile sale se comercializează la prețuri între 220 și 490 de lire sterline.

Având în vedere situația delicată în care se află Kate Middleton, de când a fost diagnosticată cu cancer, orice gest care-i poate aduce un zâmbet pe față e binevenit, Este impresionant cum o lume întreagă este alături de viitoarea regină britanică în care mai dificilă perioadă din viața ei și până și un mic cadou cu semnificație profundă îi poate oferi prințesei momente de bucurie și recunoștință.

foto - GettyImages, Ambasada Marii Britanii la Kyev, Ucraina



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg