A fost sau nu incendiu în camera lui Archie? Răspunsul lui Meghan vs. răspunsul regalilor

26 august, 2022

Meghan Markle a vorbit despre un moment înspăimător din viața ei de mamă, însă a spus adevărul complet sau a exagerat puțin?

image

Acum câteva zile, Ducesa de Sussex a vorbit despre o situație înspăimântătoare legată de fiul său, șocând întregul mapamond. Dar s-a întâmplat oare exact așa cum a povestit ea?

Meghan a amintit, în timpul primului episod al podcastului său, Archetypes, despre o întâmplare care a avut loc în 2019 și care îl are în prim plan pe primul ei copil, Archie.

Soția Prințului Harry a povestit cum se afla într-un turneu regal, în Africa de Sud, cu tatăl copiilor ei, în timp ce fiul lor, Archie, care nu avea mai mult de patru luni atunci, se afla acasă în grija bonei lui, Lauren.

Odată ce s-a încheiat treaba pe care cei doi soți o aveau de făcut acolo, ducesei i s-a adus la cunoștință că a existat un incendiu în camera lui Archie după ce un încălzitor a luat foc. Din fericire, micuțul nu se afla în cameră la acea vreme. Însă, în încăperea respectivă nu exista niciun detector de fum, lucru destul de grav, având în vedere ce se putea întâmpla dacă nu-și dădea nimeni seama că a apărut fum.

Din fericire, „cineva a început să simtă fumul venind de pe hol, a intrat înăuntru și a stins focul. În tot acest timp, Lauren era absolut șocată de ce se întâmplase. Meghan a ținut să precizeze un lucru esențial – „El trebuia să doarmă acolo!”

Harper's Bazaar confirmă faptul că soții regali s-au aflat în turneu timp de 10 zile, iar Markle a declarat, în timpul podcastului, că ea și Harry au fost grăbiți spre o altă îndatorire regală de-ale lor imediat ce aflaseră despre incendiu. Iar acest lucru n-a făcut decât să o determine să desconsidere monarhia britanică. Din nou.

Aceasta este varianta lui Meghan. Ce spun cei din familia regală britanică sau măcar cei din apropierea regalilor?

image
Mai multe pentru tine...

Surse din anturajul regal ne informează că n-a existat niciun foc propriu-zis. Se pare că încălzitorul a început să scoată fum și, drept urmare, a fost scos din priză, ca să se răcească și să nu ajungă să ia foc. Ducesa de Sussex n-a pierdut ocazia de-a împunge din nou familia soțului ei, pentru simplul motiv că au fost mai preocupați de responsabilități regale decât de felul în care se simțea ea ca mamă.

O sursă a declarat pentru Daily Telegraph că, dacă s-ar fi aflat ceva despre incident în spațiul public, munca cuplului regal ar fi fost umbrită total în acea zonă. Și nimeni n-a dorit să-și ia acest risc.

Tenismena Serena William, prima invitată a lui Meghan în podcastul ei, s-a arătat șocată că Markle a trebuit să-și continue lucrul în asemenea circumstanțe, precizând că pe ea nimeni și nimic n-ar putea s-o țină departe de fiica ei în asemenea situație.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg