A scăpat de Meghan, nu și de „amanta” soțului! Kate, eclipsată de Rose Hanbury la încoronare?

14 aprilie, 2023

În timp ce ne concentram toți pe răspunsul pe care Meghan Markle de-abia l-a dat la invitația la Încoronare, am uitat cu totul de presupusa amantă a Prințului William. Se pare că Rose Hanbury are rol important la ceremonie și-i va sufla lui Kate fix în ceafă!

image

Kate poate răsufla ușurată din moment ce soția Prințul Harry, cumnata ei cea vorbăreață, rămâne acasă, în LA, și nu vine la ceremonia istorică din 6 mai. Însă s-a gândit vreo secundă la femeia care i-ar fi sucit mințile soțului ei? Pentru că frumușica Rose nu va lipsi de la marele eveniment.

Rose Hanbury, Marchiza de Cholmondeley, va lua parte la Încoronare și multă lume se întreabă deja dacă acest lucru e benefic monarhiei și așa șubrede din cauza scandalurilor cauzate de Meghan și Harry. Având în vedere că Hanbury este cea acuzată că l-a sedus pe William – aventură care n-a fost confirmată niciodată, evident – e posibil ca un nou scandal să erupă în cea mai importantă zi din viața Regelui Charles. Chiar nimeni nu prevede și nu împiedică asemenea scenarii apocalipstice pentru familia regală britanică?!...

Rose a fost apropiată de Kate în trecut. Ea, soțul ei, David Rocksavage, al șaptelea Marchiz de Cholmondeley, și cei trei copii ai lor locuiesc în apropierea Prințesei de Wales și a Prințului William. Însă Kate și Rose nu mai sunt în relații atât de bune în ultima perioadă. Și apropierea lui Will de Hanbury pare să fi răcit relațiile dintre cele două familii.

Și-atunci o inviți la încoronare, unde toți ochii vor fi pe Kate Middleton? Pentru că se pare că deja îi fierbe sângele în vine prințesei… până la urmă, tocmai se bucura că scăpase de Meghan, dar iată că nu și de „amanta” soțului!

Rose Hanbury profimedia 0442612445 jpg

Zvonurile despre relația extramaritată a celor doi au apărut în 2019, când Kate era însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului regal, Prințul Louis. Și tot atunci s-a rupt complet legătura dintre William și Rose la ordinul lui Kate, evident.

„Palatul e oricând pregătit să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu”, spune Harry. Ei bine, e posibil ca prințul rătăcitor să se fi referit, când a spus asta, la aventura lui William, mușamalizată de cei de la palat. Tot pentru a distrage atenția de la infidelitatea prințului moștenitor, au pus „tunurile” pe Meghan. Nu e nimic confirmat și nici dovedit până în ziua de astăzi. Un singur lucru e cert - că Rose merge la încoronare!  

Mai multe pentru tine...

Mai mult, fiul de 13 ani al lui Rose Hanbury, Lord Oliver Cholmondeley, va avea rol important în ceremonie, va fi paj, întocmai ca Prințul George, viitorul rege și fiul cel mare al lui Kate. Iar regele Charles parcă a înfipt și mai adânc cuțitul în inima lui Middleton și l-a numit pe soțul lui Rose, pe David Rocksavage, „lord-in-waiting”.

Acest rol este extrem de important, pentru că-i va da acestuia acces la informații top-secrete ale regelui, iar Rose va redeveni prezentă în viața lui Kate, fie că aceasta îți dorește asta sau nu. Această promovare i-a permis fiului marchizului, lui Oliver, să aibă rol active în ceremonia regală.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg