Adevărul motiv pentru care William s-a îndrăgostit de Kate și e și acum fericit cu ea

23 august, 2024

Au trecut 13 ani de când s-au căsătorit și cei doi soți regali par fericiți ca-n prima zi. Care e secretul relației lor frumoase?

image

Când Prințul William a întâlnit-o pe Kate Middleton la Universitatea St. Andrews din Scoția era timid și retras, adică destul de diferit față de bărbatul care este astăzi și care cucerește publicul și presa fără prea multe eforturi.

După ce-și pierdusa mama, pe Prințesa Diana, la numai 15 ani, viitorul rege britanic a purtat cu el povada unei traumei copleșitoare, lucru care i-a afectat personalitatea și felul în care se comporta. Însă simpla întâlnie cu Kate l-a făcut să se deschisă, să fie mai sociabil și mai bine dispus.

Biograful regal Duncan Larcombe e de părere că un lucru anume l-a făcut pe prinț să se îndrăgostească complet de Kate și nu, nu ține de aspectul ei sau de rochia aceea transparentă pe care o purtat-o ea la un eveniment caritabil – sau nu numai de acea rochie! – ci de ceva ce nu ține numai de ea, ci de întregul ei anturaj, întreaga ei viață.

„E ușor să subestimezi rolul pe care l-a jucat familia Middleton în viața lui William”, a dezvăluit biograful în revista OK!. „Da, s-a îndrăgostit de Kate la universitate, dar, sincer, s-a îndrăgostit și de familia Middleton la scurt timp”, a adăugat acesta.

image

„Ei formau acea familie pe care el n-o avusese niciodată – mama, tatăl și copiii, care petreceau timp împreună, mergeau cu toții în vacanțe. Brusc, intrase într-o lume necunoscută de el până atunci”, a ținut expertul să precizeze.

Și tocmai această dorință a lui William de-a se integra în familia Middleton i-a captat și lui Kate mai mult atenția. Prințul o accepase atât pe Kate în viața lui, cât și pe familia ei, de care viitoarea regină britanică era și este în continuare foarte apropiată.

„William chiar era vrăjit de Kate și au reușit amândoi să scoată ce-i mai bun din ei de-a lungul anilor scurși de când formează un cuplu. William și-a păstrat în continuare parte din latura sa timidă și e destul de rezervat cu oamenii pe care nu-I cunoaște. E precaut, ca soția lui, la asta se aseamănă destul de mult. Însă tot de la ea a învățat cât de mult poate face un zâmbet larg pe chip sau o deschidere mai mare în privința altor oameni. Relația lor a înflorit cu spaghetti Bolognese și plaje spălate de ploaie”, a declarat mai în glumă, mai în serios Duncan Larcombe.

Mai multe pentru tine...
image

Senzația de normalitate pe care i-o oferea Kate și familia sa era o noutate pentru copilul Regelui Charles și al Prințesei Diana. „Prințul William a găsit întotdeauna atmosfera din sânul familiei Middleton foarte convenabilă, confortabilă, în sensul că nu se simțea presat să impresioneze pe nimeni, pute fi el însuși, iar această normalitate a lipsit complet din felul în care a fost el crescut”, a ținut să precizeze și expertul regal Hugo Vickers.

După nuntă și venirea pe lume a copiilor lor, George, Charlotte și Louis, William și Kate sunt la fel de fericiți împreună. Au copiat, pe cât posibil, stilul de viață al soților Middleton și încearcă să-și crească și ei copiii cât mai nornal posibil.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg