FOTO Asta da, intrare! Prințul Charles a condus o mașină care merge cu vin și brânză!

29 iulie, 2022

Prințul Charles și soția Camilla Parker Bowles și-au făcut apariția la Jocurile Commonwealth într-un Aston Martin vintage cât se poate de special.

image

Automobilul sport funcționează cu bioetanol, care este un derivat al produselor provenite din vin și brânză. Cu alte cuvinte, nu trebuie făcut plinul cu benzină sau motorină, ci cu... vin și brânză!

Viitorul rege britanic a cumpărat mașina în 1970 și a modificat-o apoi ca să poată merge cu biocombustibil, folosind etanol din brânză și vin nepotrivit pentru consumul uman.

Un mare protector al mediului înconjurător, Prințul de Wales ne-a avertizat cu privire la deteriorarea naturii, în timpul unui discurs din 1970: „Ne confruntăm în acest moment cu niște efecte groaznice ale poluării în toate formele cancerigene posibile”. Din acel moment, Ducele de Cornwall a vorbit, cu numeroase ocazii, despre schimbările climarice și s-a împotrivit mâncării modificate genetic.

Mașina Aston Martin și-a mai făcut o apariție memorabilă în 2011, când fiul său cel mare, Prințul William s-a căsătorit cu Kate Middleton și a condus automobilul plin de baloane și fundițe.

Charles și Camilla au participat împreună la deschiderea Jocurilor Commonwealth, care adună toate statele Commonwealth într-o competiție sportivă. Evenimentul care are loc o dată la patru ani este denumit și „Jocurile Prietenoase”, are loc în Birmingham, Marea Britanie, și se încheie pe 8 august.

Camilla a ales un stil foarte chic la acest eveniment, purtând o salopetă minimalistă, creată de unul dintre designerii ei preferați, Anna Valentine.

Mai multe pentru tine...

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg