Bona lui William și Harry, acuzată că a avortat copilul Prințului Charles! Care e adevărul?

22 iulie, 2022

Tiggy Legge-Bourke a primit scuze în mod oficial, la tribunal, pentru acuzațiile nefondate conform cărora ar fi avut o aventură cu Prințul Charles, care ar fi rezultat într-un avort.

image

În ce constau mai exact scuzele respective? Se pare că BBC îi va oferi o compensație bănească fostei bone regale, după ce aceasta a fost acuzată în mod eronat de jurnalistul Martin Bashir doar pentru ca acesta să poată face rost de interviul din 1995 cu Prințesa Diana.

Tiggy Legge-Bourke, cunoscută precum Alexandra Pettifer, a fost angajată ca dădacă a Prinților Harry și William în anii ’90, iar acum, pe 19 iulie 2022, a primit o sumă substanțială de bani din partea postului TV.

O anchetă cu privire la BBC a descoperit că Bashir, în încercarea lui de-a face rost de interviul cu Prințesa Diana, a manipulat-o pe regretata Lady Di și-a făcut-o să creadă că Tiggy a rămas însărcinată în urma unei relații extraconjugale cu Prințul Charles, aducându-i ca dovadă niște extrase de cont false.

Avocatul lui Tiggy a susținut, în sala de tribunal, că acuzațiile aduse ei aveau de-a face cu „o aventură pe care acuzata ar fi avut-o cu Prințul de Wales și care ar fi rezultat într-o sarcină avortată. Aceste acuzații au fost, pur și simplu, inventate!”.

bona regala profimedia 0708805486 jpg

Se pare că fosta bonă regală e, în sfârșit, ușurată că BBC a acceptat faptul că acuzațiile aduse ei sunt complet neadevărate. Cu toate că postul TV susține că suma primită de fosta angajată de la palat este confidențială, The Times a estimat compensația financiară la 200.000 de lire sterline, adică 239.200 de dolari.

Directorul general BBC, Tim Davie, a declarat că postul TV le-a cerut scuze lui Tiggy, Prinților Charles, William și Harry „pentru felul în care Prințesa Diana a fost manipulată și pentru impactul minciunilor asupra vieții lor”.

„Acum știm cu toții modul șocant prin care a fost obținut acel interviu și am decis ca BBC să nu-l mai difuzeze niciodată și nici nu vom oferi altor posturi TV licența acestui interviu”, a adăugat acesta.

Mai multe pentru tine...

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg