Prințul Charles vrea să se împace cu Harry și să își vadă mai des nepoții. Ce așteaptă lumea de la William

5 iulie, 2022
char3 jpg

Un nou început? Luna trecută, Prnțul Harry, Mrghan Markle și cei doi copii ai lor au zburat în Marea Britanie pentru a participa la Jubileul de platină al Reginei. Atunci, Prințul Charles a avut prima sa întâlnire cu nepoata Lilibet, în vârstă de un an.

O sursă a spus anterior că întâlnirea a fost una specială pentru Prințul de Wales . Charles a fost atât de impresionat de nepoții săi încât, conform  jurnalistei Katie Nicholl, asta l-a determinat pe bărbatul de 72 de ani să încerce să se apropie cât mai mult de fiul cel mic, în vârstă de 37 de ani.

„Știu că Charles dorește să înceapă să vindece acea relație fracturată cu Harry”, a spus Nicholl pentru Entertainment Tonight , menționând că vizita familiei Sussex a „pavat calea unor discuții mai conciliante”.

"Își iubește fiul și vrea să îl ierte pentru tot. Vrea să repare acea relație și să meargă mai departe. Ba mai mult, vrea să își vadă nepoții mai des", a spus ea. „ Poate că asta înseamnă că va face câteva călătorii transatlantice, dar vrea să se bucure de această experiență”.

char jpg

Scriitorul a adăugat că Charles este un "bunic îndrăgostit. A petrecut mult timp în ultimii ani cu nepoții Cambridge și este foarte dornic să aibă o relație strânsă și cu copiii lui Meghan și Harry”.

În același timp, călătoria lui Harry în Marea Britanie nu a reușit să schimbe nimic în relația cu ceilalți membri ai familiei regale. Prințul nu a făcut nimic pentru  a-și reconstrui relația distrusă cu fratele mai mare, Prințul William, în vârstă de 40 de ani. Frații au stat despărțiți și la biserică, iar William și soția lui, Kate Middleton  tot în vârstă de 40 de ani, nu au făcut niciun efort să o întâlnească pe Lilibet, iar cei trei copii ai lor (Prințul George, 8 ani, Prințesa Charlotte , 7 ani și Prințul Louis, 4 ani) nu au avut ocazia să-și cunoască astfel verișoara.

Mai multe pentru tine...

Nu este clar dacă Harry a încercat într-adevăr să aibă o discuție cu William, deși unii, cum ar fi fostul editor regal Duncan Larcombe, cred că este responsabilitatea acestuia din urmă să rezolve lucrurile.

„Dacă William vrea să devină rege, un mare lider care să ofere discursuri inspiratoare pentru două miliarde de oameni, atunci publicul are dreptul să se aștepte că el pote rezolva o dispută destul de mică cu fratele său, trebuie să înceapă să dea dovadă de leadership aici”, a explicat el. „În cele din urmă, William va trebui să ridice telefonul, nu Harry. El poate fi doar un jucător de polo cu o soție superbă. Sarcina îi revine lui William”, precizează Larcombe. „Dacă într-adevăr crede că este ales de Dumnezeu pentru a fi rege, atunci trebuie să fie capabil să rezolve acest conflict cu fratele său”.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg