“Nu pleca!” Planurile Prințului Charles de a părăsi viața regală

4 iulie, 2022
charles31 jpg

Planurile Prințului Charles de a părăsi viața regală au fost oprite de Regina Mamă, potrivit unui expert.

Regina are probleme de sănătate, așa că responabilitățile lui Charles au crescut, asta în timp ce Prințul se pregătește pentru un noul rol în cadrul monarhiei.

Cu toate acestea, potrivit unui expert regal, moștenitorul tronului a vrut odată să-și lase rolul în urmă pentru o viață în Italia . 

Gareth Russell, autorul cărții, „Do Let’s Have Another Drink”, susține că Regina Mamă a fost cea care și-a oprit nepotul să se mute în străinătate.

 „Regina Mamă a aflat, la un moment dat, că Prințul Charles se gândește să se mute în Italia. Era la începutul anilor 90 și se lupta cu presa. Era foarte nepopular în acel moment. 

Și se gândea să meargă să locuiască în Toscana pentru cea mai mare parte a anului. Iar Regina mamă, care nu a vorbit niciodată despre Wallis Simpson și Edward al VIII-lea, l-a invitat pe Charles la cină și a început dintr-o dată să îi vorbească despre unchiul său strălucitor și mătușa lui. 

„Și după cum a formulat-o, lui Charles i-a devenit foarte clar că ea îi spunea: „Nu părăsi această țară”.

La acea vreme, Charles se despărțise de prima sa soție, Diana, după o perioadă tumultoasă.

Atât Charles, cât și Diana aveau relații extraconjugale iar acestea deveniseră publice.  Relația Prințului de Wales cu Camilla Parker Bowles a ieșit la iveală după ce o înregistrare a unui apel telefonic intim –numit Camilla Gate – a apărut în presă. 

Charles și Camilla s-au confruntat cu un atac de critici din partea publicului și a presei, ducesa fiind adesea acuzată pentru ruperea căsătoriei Prințului și Prințesei de Wales. 

Această atenție negativă din presă a contribuit la dorința lui Charles de a părăsi Marea Britanie. 

charles32 jpg
Mai multe pentru tine...

Cu toate acestea, Regina Mamă, cu care Prințul avea o relație deosebit de strânsă, și-a convins nepotul să nu-și lase în urmă îndatoririle regale. 

Prințul de Wales a dezvăluit legătura strânsă pe care a împărtășit-o cu bunica sa în 2002: „Ea a fost, pur și simplu, cea mai minunată bunică pe care cineva o poate avea”, a spus el.

Mesajul a fost televizat în toată Marea Britanie și l-a arătat pe Charles plans și  îndurerat de pierderea iubitei sale bunici.

“Pentru mine, ea însemna totul și mă temeam de acest moment. Cumva, nu m-am gândit niciodată că va veni”. Relația dintre Charles și regina mamă a devenit tot mai strânsă după ce Regina Elisabeta a II-a a început să aibă tot mai multe responsabilități în cadrul monarhiei.

Prințul avea patru ani la acea vreme, iar Regina Mamă avea adesea grijă de Charles și de sora lui mai mică, Anne.

„Trebuie să vă amintiți că atunci când Regina a fost plecată în turneul ei din Commonwealth, din noiembrie 1953 până în mai 1954, Regina Mamă a fost cu adevărat tutorele Prințului Charles și al Prințesei Anne”, a spus  biograful Reginei mame, Hugo Vickers. Cred că atunci prințul Charles s-a apropiat de bunica lui”.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg