Au trădat-o pe regină! Harry și Meghan au introdus un fotograf în Palatul Buckingham fără știrea fostului suveran

4 decembrie, 2022

În trailerul documentarului Netflix, „Harry & Meghan”, au fost incluse câteva imagini alb-negru, cele mai multe dintre ele fiind realizate în Frogmore Cottage, fosta lor casă din Marea Britanie, iar unele sunt chiar de la nunta Ducilor de Sussex. Una, însă, este făcută în Palatul Buckingham și îi arată pe Harry și Meghan ieșind din clădire spre o grădină.

image

Telegraph ne informează că imaginea cu pricina a stârnit multe discuții, având în vedere că faimosul cuplu regal nu ceruse permisiunea ca să filmeze sau să fotografieze în reședința regală cu 775 de încăperi. Drept urmare, angajații regali au emis chiar atunci o plângere scrisă cu privire la accesul unui fotograf în reședința familiei regale.

Totuși, se pare că nimeni nu le-a adus la cunoștință prințului Harry și lui Meghan Markle despre acea interdicție și, mai mult, nimeni nu i-a cerut fotografului respectiv să părăsească incinta.

Procedura era simplă. Se realiza o adresă care ajungea fix la regină pentru a se încălca „protocolul strict” și-a se obține aprobarea realizării de fotografii sau de imagini video în interiorul palatului.  

Se pare că fotografia cu pricina a fost realizată în timpul turneului de adio al Ducilor de Sussex, din martie 2020, care includea mai multe evenimente publice înainte de-a părăsi țara și-a se muta în Statele Unite.

Pe întreaga perioadă cât au stat în Marea Britanie, cei doi soți regali erau urmați peste tot de fotograful Chris Allerton, însă fotografia din palatul Buckingham, care apare în trailerul documentarului care urmează să apară pe Netflix luna aceasta nu este semnată de niciun fotograf.

Surse regale sunt de părere că, odată cu lansarea documentarului „Harry & Meghan”, vor apărea mai multe fotografii și imagini de acest fel. Ducii au susținut evenimente în Apartamentul Belgian, în camera 1844 și în biroul angajaților, la acea vreme. Însă prezența unui fotograf în reședința suveranului britanic reprezintă o „încălcare gravă” a protocolului regal, după cum susțin sursele regale.

image
Mai multe pentru tine...

Imaginea din Palatul Buckingham
Documentarul va include și interviuri cu membri ai familiei și cu prietenii acestora, care n-au vorbit niciodată în mod public despre cuplul regal. De asemenea, vor apărea istorici și jurnaliști, care vor discuta relația ducilor de Sussex cu familia regală.

Prințul Harry și Markle au primit nu mai puțin de 100 de milioane de dolari pentru seria cu șase părți a poveștii lor de dragoste.

foto - GettyImages, NetflixRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}