Camilla alegea femeile cu care se iubea Charles în tinerețe!

15 martie, 2023

Povestea lor de dragoste a fost una neconvențională. Cei doi soți regali au făcut parte din viața celuilalt cu pauze, dar, chiar și așa, iubirea lor n-a încetat niciodată. Nici măcar când Regele Charles al III-lea era implicat în alte idile...

image

Mai țineți minte cum Prințesa Diana a recunoscut, în fața camerelor TV, că „eram trei în acel mariaj”? Știm cu toții că a treia roată de la căruță era chiar actuala Regină Consoartă, însă marea iubire a suveranului britanic a avut un cuvânt de spus în viața amoroasă a acestuia chiar și atunci când nu formau un cuplu.

După divorțul lui Charles de Prințesa Diana, Camilla a revenit, mai pregnant ca niciodată, în viața acestuia, reușind să devină, într-un final, soția sa, în aprilie 2005. Doar că Regina Consoartă a avut o influență colosală asupra lui chiar și atunci când nu erau împreună. Se pare că ea „lucra” de zor în culise ca să aleagă femeile cu care Charles ieșea în oraș înainte de mariajul lui cu Lady Di.

Deși relația lor amoroasă n-a funcționat din prima, Charles a încercat s-o convingă pe Camilla Parker Bowles să anuleze nunta ei cu Andrew Parker Bowles. N-a reușit, iar ea s-a măritat cu altul, însă, chiar și așa, relația lor a rămas la fel de apropiată.

Tot timpul cât a stat căsătorită cu Andrew, Camilla și-a calculat bine oportunitățile. L-a ținut pe Charles aproape de ea, dar nu l-a trimis la plimbare nici pe soțul ei, cu care a rămas cât a rămas doar ca să aibă o poliță de asigurare. Mai mult, încerca tot ce-i era în putință ca să ajungă din nou în brațele lui Charles. Chiar dacă acest lucru presupunea să orchestreze viața amoroasă a acestuia cu alte femei.

Cu alte cuvinte, le trimitea în brațele lui Charles pe cele mai nepotrite femei, doar-doar o ajunge ea din nou femeia stabilă din viața lui. Camilla a fost întotdeauna omul din spatele vieții sentimentale a lui Charles, propunând întâlniri amoroase pentru actualul monarh doar ca să se asigure că ele nu erau vreo amenințare reală pentru ea.  

image
Mai multe pentru tine...

Charles a rămas îndrăgostit de Camilla și când era însurat cu mama copiilor lui, lucru de care ea s-a folosit cu prisosință. Adică a făcut ce-a considerat necesar pentru a-și păstra locul special în inima lui.

Se pare că actuala Regină Consoartă era atât de lipsită de scrupule, în tinerețea ei, încât s-a sărutat pasional cu Charles pe ringul de dans, chiar în fața unei iubite de-ale lui de-atunci. Aleasă de ea, da? Așa și-a „marcat” ea teritoriul, dacă punem spune așa, le-a dat tuturor celor prezenți la eveniment de înțeles că, indiferent cu cine se iubea Charles atunci, era era deasupra tuturor, ea era cea conta cu adevărat în viața lui.

Și-a avut dreptate, pentru că, într-un final, Charles a rămas doar al ei!

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg