Carole și Michael Middleton au venit să îi susțină pe Kate și William la înmormântarea Reginei

19 septembrie, 2022
carole1 jpg

Părinții lui Kate Middleton, Carole și Michael Middleton, au sosit astăzi la Westminster Abbey pentru înmormântarea Reginei.

Carole părea pierdută în gânduri în rochia ei neagră de doliu când a sosit la evenimentul de la Londra.

Nu se știe de câte ori Carole și Michael s-au întâlnit cu Regina, deși au participat adesea la evenimente de familie, cum ar fi botezurile Prințului George și a Prințesei Charlotte . 

Familia Middleton, care locuiește în Berkshire, o susțin astăzi pe Prințesa de Wales și pe nepoții lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, în timp ce participă la înmormântarea Reginei. 

Prințul și Prințesa de Wales s-au mutat de curând mai aproape de părinții lui Kate, la Adelaide Cottage, la sfârșitul lunii trecute. 

Carole și Micahel s-au numărat printre sutele de VIP-uri care au ajuns la cea mai importantă biserică din Marea Britanie - unde Majestatea Sa s-a căsătorit cu Prințul Philip și a avut încoronarea.

2.000 de membri ai familiei regale, lideri mondiali - inclusiv Joe Biden și Emmanuel Macron – participă astăzi la evenimentul care marchează despărțirea de Regină.

A fost o perioadă extrem de încărcată pentru fiica lui Carole și Michael, Kate, care și-a susținut public soțul, pe Prințul William, și, fără îndoială, și-a ajutat copiii să se adapteze la viața fără străbunica.

Moartea străbunicii lor, Regina, va fi o lovitură grea pentru Prințul George, în vârstă de nouă ani, pentru Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și pentru Prințul Louis, în vârstă de patru ani, asta în timp ce ei și părinții lor încep o nouă viață la Adelaide Cottage,  pe terenul unde se află și  Castelul Windsor - unde Majestatea Sa a petrecut cea mai mare parte a anului.

Mai multe pentru tine...

Se știe că frumoasa Kate are o legătură specilă cu părinții și frații ei, în timp ce experții regali au spus anterior că Carole a acționat ca „a doua mamă” pentru William și l-a învățat „cum funcționează o familie iubitoare și susținătoare”.

Carole i-a oferit „un adevărat sentiment de normalitate în mijlocul oricărui haos” Ducelui de Cambridge când s-a căsătorit cu Kate în 2011, a declarat anterior biograful regal Angela Levin pentru The Sun.



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg