Casa moștenită de Charles de la Regina Elisabeta care ascunde o poveste tristă

7 octombrie, 2022
charles profi jpg

Proprietatea modestă de pe moșia Sandringham a fost odată adăpostul unui membru mai puțin cunoscut al familiei regale.

Regele Charles a moștenit o serie de reședințe regale de la regretata sa mamă la urcarea pe tron ​​în septembrie. În timp ce multe dintre faimoasele proprietăți sunt deținute de Coroană însăși, altele, cum ar fi Balmoral și Sandringham, sunt proprietate privată.

Ascuns într-un colț retras al moșiei Sandringham din Norfolk, exisă un loc îndrăgit de regretata Regina și Ducele de Edinburgh.

Wood Farm este o clădire de gradul II în care Prințul Philip a petrecut mult timp după ce s-a retras din funcțiile oficiale în 2017. Cu toate acestea, cabana a fost acasă pentru o vreme și pentru Prințul John, fiul cel mai mic al Regelui George al V-lea și al Reginei Maria.

Tânărul prinț avea, din păcate, o sănătate proastă și suferea de epilepsie. A locuit la Wood Farm împreună cu bona sa și a murit la doar 13 ani.

Wood Farm este, de asemenea, locul în care soții divorțați sunt găzduiți atunci când restul firmei merge la Sandringham pentru a sărbători Crăciunul.

Astfel, pot fi lângă copii fără a se impune familiei regale.

Expertul regal Robert Jobson amintește cât de specială a fost ferma pentru suverană și iubitul ei soț.

„Ferma cu vedere spre mare a fost mult timp o gaură de aer pentru Regină și regretatul ei soț, Prințul Philip”, spune el pentru The Mirror.

„Acolo s-au dus Regina, Philip și cei patru copii ai lor să se relaxeze timp de mai bine de 50 de ani. Și, desigur, este locul în care Philip a petrecut mullt timp  în anii săi de amurg, cu binecuvântarea Reginei. Suverana chiar gătea în timp ce stătea acolo".

„Acela a fost locul în care Majestatea Sa, când a devenit văduvă, a ales să meargă pentru un pic de intimitate și reflecție după 12 luni traumatizante. Cu mobilierul său simplu este mult mai puțin formal decât Windsor, Palatul Buckingham și chiar Balmoral, deși este suficient de spațios. Când Philip era acolo, servitorii nu purtau uniformele regale obișnuite”.

Mai multe pentru tine...


Recente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg