Acasă la Camilla. Ducesa vorbește despre mariajul ei într-un interviu Vogue: „Nu e ușor câteodată”

18 iunie, 2022

Ducesa de Cornwell a oferit o latură necunoscută publicului într-un interviu extrem de sincer și de relaxat publicat în ediția britanică a revistei Vogue.

image

Camilla Parker Bowles și-a petrecut ultimii 30 de ani în lumina reflectoarelor, iar acum a ales să dezvăluie frânturi din viața ei regală și din căsnicia pe care o are cu viitorul Rege al Marii Britanii.

La 74 de ani, ducesa susține că, în ciuda programului aglomerat pe care ea și partenerul ei de viață îl au, Camilla și Prințul Charles încearcă întotdeauna să-și facă timp unul pentru altul. Ea recunoaște că „nu e ușor câteodată” să jongleze cu mariajul și munca lor, însă Camilla și soțul ei de 17 ani se asigură tot timpul că „stau câte puțin împreună, beau un ceai și discută despre cum le-a fost ziua”.

„Atunci când suntem plecați, cel mai drăguț lucru e că stăm amândoi și ne citim cărțile în colțuri diferite ale aceleiași camere”, a declarat soția viitorului rege britanic.

image

Ducesa a ținut să precizeze, în timpul interviului Vogue, că primii ani ai relației ei cu prințul „n-au fost ușori” din cauza reacției negative a publicului. „Am fost analizată atâta timp, încât a trebuit să găsesc o modalitate de-a trăi cu acest lucru. Nimănui nu-i place să fie urmărit tot timpul și criticat. Dar cred că, până la urmă, am depășit momentul și am mers mai departe. Trebuie să-ți continui viața”, a declarat ea pentru Vogue.

În cele două decenii care au urmat, popularitatea Camillei a crescut, iar anul acesta, Regina Elisabeta a II-a a conformat faptul că își dorește ca ea, nora ei, să devină Regina Consoartă atunci când Charles va deveni Rege.

Camilla a oferit acest interviu revelator înainte de ziua ei de naștere, când va împlini 75 de ani. Ea consideră familia extrem de importantă, lucru care a devenit evident și pentru fotograful revistei, care a suprins în cadru fotografii cu cei dragi pe biroul ei din Clarence House, inclusiv cu Prințul Harry și Meghan Markle în ziua nunții lor.

image
Mai multe pentru tine...

Ducesa susține că-și răsfață nepoții, care au vârste între 12 și 14 ani, însă se declară depășită de situație câteodată: „Fetele încep să devină interesate de haine și machiaj, e destul de înfricoșător să le privești cu urechile perforate de cercei, mult machiaj și părul colorat în nuanțe amuzante”.

Camilla a declarat că va susține cauzele nobile în care crede acum și atunci când va fi Regină Consoartă, „pentru că, pur și simplu, nu poți lăsa baltă niște lucruri de care te-ai apucat”. Una dintre cauzele de care se ocupă intens, prin intermediul proiectelor ei caritabile, este violența domestică: „Toată lumea avem pe câte cineva care a pățit-o...”.

image

foto - Vogue, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg