Acasă la Camilla. Ducesa vorbește despre mariajul ei într-un interviu Vogue: „Nu e ușor câteodată”

18 iunie, 2022

Ducesa de Cornwell a oferit o latură necunoscută publicului într-un interviu extrem de sincer și de relaxat publicat în ediția britanică a revistei Vogue.

image

Camilla Parker Bowles și-a petrecut ultimii 30 de ani în lumina reflectoarelor, iar acum a ales să dezvăluie frânturi din viața ei regală și din căsnicia pe care o are cu viitorul Rege al Marii Britanii.

La 74 de ani, ducesa susține că, în ciuda programului aglomerat pe care ea și partenerul ei de viață îl au, Camilla și Prințul Charles încearcă întotdeauna să-și facă timp unul pentru altul. Ea recunoaște că „nu e ușor câteodată” să jongleze cu mariajul și munca lor, însă Camilla și soțul ei de 17 ani se asigură tot timpul că „stau câte puțin împreună, beau un ceai și discută despre cum le-a fost ziua”.

„Atunci când suntem plecați, cel mai drăguț lucru e că stăm amândoi și ne citim cărțile în colțuri diferite ale aceleiași camere”, a declarat soția viitorului rege britanic.

image

Ducesa a ținut să precizeze, în timpul interviului Vogue, că primii ani ai relației ei cu prințul „n-au fost ușori” din cauza reacției negative a publicului. „Am fost analizată atâta timp, încât a trebuit să găsesc o modalitate de-a trăi cu acest lucru. Nimănui nu-i place să fie urmărit tot timpul și criticat. Dar cred că, până la urmă, am depășit momentul și am mers mai departe. Trebuie să-ți continui viața”, a declarat ea pentru Vogue.

În cele două decenii care au urmat, popularitatea Camillei a crescut, iar anul acesta, Regina Elisabeta a II-a a conformat faptul că își dorește ca ea, nora ei, să devină Regina Consoartă atunci când Charles va deveni Rege.

Camilla a oferit acest interviu revelator înainte de ziua ei de naștere, când va împlini 75 de ani. Ea consideră familia extrem de importantă, lucru care a devenit evident și pentru fotograful revistei, care a suprins în cadru fotografii cu cei dragi pe biroul ei din Clarence House, inclusiv cu Prințul Harry și Meghan Markle în ziua nunții lor.

image
Mai multe pentru tine...

Ducesa susține că-și răsfață nepoții, care au vârste între 12 și 14 ani, însă se declară depășită de situație câteodată: „Fetele încep să devină interesate de haine și machiaj, e destul de înfricoșător să le privești cu urechile perforate de cercei, mult machiaj și părul colorat în nuanțe amuzante”.

Camilla a declarat că va susține cauzele nobile în care crede acum și atunci când va fi Regină Consoartă, „pentru că, pur și simplu, nu poți lăsa baltă niște lucruri de care te-ai apucat”. Una dintre cauzele de care se ocupă intens, prin intermediul proiectelor ei caritabile, este violența domestică: „Toată lumea avem pe câte cineva care a pățit-o...”.

image

foto - Vogue, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg