Cartea lui Harry e gata! Scriitorul cu care colaborează prințul e specializat în conflicte tată-fiu

16 octombrie, 2022

J. R. Moehringer este câștigătorul premiului Pulitzer care a făcut și autobiografia campionului la tenis Andre Agassi, iar acum a încheiat lucrul la cartea pe care urmează Prințul Harry să o lanseze.

printul charles william harry 1 jpeg

Dacă autobiografia lui Agassi a fost un succes, ei bine, volumul redactat de Harry cu Moehringer se preconizează a fi „bombă după bombă”. Iar mărturisirile uimitoare au de-a face cu relația tată-fiu și conflictele familiale.

Nu-i de mirare că Palatul Buckingham este în alarmă maximă în privința acestei cărți și că anumiți oameni de la Curte se gândesc ce e de făcut pentru a împiedica publicarea ei. După cum a scris presa din străinătate, Harry a cerut, luna trecută, să facă câteva modificări majore după moartea reginei. „Își dorește cu disperare să facă schimbări, dar e posibil să fie prea târziu”, spunea o sursă după înmormântarea fostului monarh britanic.

O altă sursă care a lucrat cu scriitorul respectiv susține că „J. R. se adâncește în relațiile de familie, mai ales în cele privind tații”. „Obține dezvăluiri șocante. L-a făcut până și pe Agassi să recunoască că s-a drogat”, a declarat apropiatul ghost writer-ului.

Având acesta în vedere, unii sunt de părere că autobiografia lui Harry o să-l „zdrobească pe Charles”. Simplul fapt că Harry l-a ales pe scriitorul câștigător al premiului Pulitzer denotă tonul și natura conținutului cărții sale.

„J.R. este meticulos. E fermecător și e ușor de lucrat cu el, dar are un instinct criminal în ceea ce privește găsirea subiectului. Și-a petrecut întreaga viață scriind despre bărbați distruși și relații de familie, începând cu propria familie disfuncțională”, a continuat sursa.

Când editura Penguin Random House a anunțat, anul trecut, că va publica autobiografia lui Harry, în urma unui contract de 40 de milioane de lire sterline semnat între cele două părți, cartea a fost descrisă ca „o biografie intimă, de suflet”, iar prințul a ținut să precizeze că va scrie „nu în calitate de prințul care m-am născut, ci ca bărbatul care am devenit”.

O sursă din apropierea Penguin Random House susține următoarele: „Cartea e păzită ca o cetate. Doar o mână de oameni a citit manuscriptul. Prima variantă a fost extrem de delicată și a fost trimisă înainpoi pentru a fi adăugate și alte dezvăluiri de interes”.

Mai multe pentru tine...

Moehringer a făcut cunoștință cu Harry prin George Clooney, un amic de-ai prințului britanic care a regizat filmul realizat după autobiografia scriitorului, The Tender Bar. Se pare că Moehringer e interesat îndeosebi de subiecte precum pierderea și abandonul.

Harry are o relație cel puțin complexă și complicată cu tatăl său și și-a găsit alinarea în „relații surogat” cu bărbați mai în vârstă decât el, care sunt acea figură paternă de care el are atâta nevoie.

Unul dintre cei care l-au luat pe prinț sub aripa lui protectoare este expertul în echitație Mark Dyer. La fel de bine, producătorul muzical canadian David Foster i-a pregătit lui Harry „casa în care se se simtă în siguranță” din Insula Vancouver, unde ducii de Sussex au evadat după Megxit.

Prietenii scriitorului sunt convinși că autobiografia lui Harry va fi explozivă. Buzz Bissinger, co-autorul autobiografiei lui Caitlyn Jenner din 2017, l-a descris pe Moehringer ca fiind „cel mai al naibii de bun”. „Nu e nimeni ca el! El își alege foarte atent cu cine să lucreze. Alege doar persoane care au multe de spus. E pe departe cel mai bun de pe piață!”, a conchis Buzz.Recente pe Ok! Magazine

Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg