E şi prinţ, şi mai şi găteşte! William a preparat pui teriyaki într-o bucătărie comunitară

18 ianuarie, 2023
Printul William a gatit pui teriyaki intr o bucatarie comunitara   instagram (7) jpg

În timp ce fratele său se străduieşte din răsputeri să dărâme instituţia regalităţii în Marea Britanie, viitorul rege o drege în bucătărie.

Acum am aflat de ce n-au ajuns Prinţii de Wales la Atena la funeraliile unchiului lor, Constantin al II-lea, văr cu tatăl lor, Regele Charles al III-lea. Prinţul William a fost reţinut de un angajament social, primul la care a mers singur în 2023. Prințul William a fost în vizită la o bucătărie comunitară din Slough, Berkshire, la trei kilometri nord de Castelul Windsor, unde a trebuit să-şi sufle mânecile şi să pună mâna la treabă. Concret, moștenitorul tronului britanic i-a ajutat pe beneficiarii centrului să pregătească pui teriyaki, ca parte a unei inițiative a organizației caritabile Together As One. Şi, ce-i drept, e o imagine de ţinut minte să-l vezi pe Prinţul William cu şorţ de bucătărie învârtind cu lingura în oală.

Până de curând, asociația era cunoscută sub numele de Aik Saath, care este traducerea denumirii actuale în limba engleză în urdu, punjabi și hindi.

"La mijlocul anilor 1990, violențele între bande au izbucnit între tinerii din comunitățile hindusă, musulmană și sikh din Slough. În momentul de vârf al tensiunilor, au avut loc revolte și au fost incendiate magazine", spune asociația. Dr. Weeks, care a fost chemat pentru a ajuta la medierea problemei, a pledat pentru crearea unui grup de rezolvare a conflictelor condus de tineri. În primii ani, Asociația de Sprijin pentru Tineret s-a adresat în special tinerilor asiatici. Astăzi, asociația și-a schimbat numele, deoarece ajută toți tinerii, indiferent de comunitate.

Mai multe pentru tine...

Proiectul în care a fost implicat Prințul William are ca scop transformarea unui spațiu dintr-un centru comercial local într-o bucătărie, permițând tinerilor să învețe să gătească mese sănătoase. Proiectul bucătăriei comunitare asigură faptul că tinerii rămân implicați în mod pozitiv în afara școlii și că au acces regulat la mâncare caldă.

Absenţa lui William de la Atena, taxată

Revista "Hello" a relatat dezamăgirea observatorilor regali care au deplâns absența Prințului William în ziua precedentă la Atena. Prințul de Wales a fost aspru judecat în presa britanică pentru că a lipsit de la funeraliile Regelui Constantin al II-lea al Greciei, care era şi nașul său de botez. Cu atât mai mult cu cât, la rândul său, Prințul William este nașul Prințului Constantin-Alexios, nepotul cel mare al răposatului rege. La funeraliile regelui elen a fost prezentă doar mătuşa sa, Prințesa Anne, trimisă să îl reprezinte pe Regele Charles al III-lea şi restul Familiei Regale.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}