E şi prinţ, şi mai şi găteşte! William a preparat pui teriyaki într-o bucătărie comunitară

18 ianuarie, 2023
Printul William a gatit pui teriyaki intr o bucatarie comunitara   instagram (7) jpg

În timp ce fratele său se străduieşte din răsputeri să dărâme instituţia regalităţii în Marea Britanie, viitorul rege o drege în bucătărie.

Acum am aflat de ce n-au ajuns Prinţii de Wales la Atena la funeraliile unchiului lor, Constantin al II-lea, văr cu tatăl lor, Regele Charles al III-lea. Prinţul William a fost reţinut de un angajament social, primul la care a mers singur în 2023. Prințul William a fost în vizită la o bucătărie comunitară din Slough, Berkshire, la trei kilometri nord de Castelul Windsor, unde a trebuit să-şi sufle mânecile şi să pună mâna la treabă. Concret, moștenitorul tronului britanic i-a ajutat pe beneficiarii centrului să pregătească pui teriyaki, ca parte a unei inițiative a organizației caritabile Together As One. Şi, ce-i drept, e o imagine de ţinut minte să-l vezi pe Prinţul William cu şorţ de bucătărie învârtind cu lingura în oală.

Până de curând, asociația era cunoscută sub numele de Aik Saath, care este traducerea denumirii actuale în limba engleză în urdu, punjabi și hindi.

"La mijlocul anilor 1990, violențele între bande au izbucnit între tinerii din comunitățile hindusă, musulmană și sikh din Slough. În momentul de vârf al tensiunilor, au avut loc revolte și au fost incendiate magazine", spune asociația. Dr. Weeks, care a fost chemat pentru a ajuta la medierea problemei, a pledat pentru crearea unui grup de rezolvare a conflictelor condus de tineri. În primii ani, Asociația de Sprijin pentru Tineret s-a adresat în special tinerilor asiatici. Astăzi, asociația și-a schimbat numele, deoarece ajută toți tinerii, indiferent de comunitate.

Mai multe pentru tine...

Proiectul în care a fost implicat Prințul William are ca scop transformarea unui spațiu dintr-un centru comercial local într-o bucătărie, permițând tinerilor să învețe să gătească mese sănătoase. Proiectul bucătăriei comunitare asigură faptul că tinerii rămân implicați în mod pozitiv în afara școlii și că au acces regulat la mâncare caldă.

Absenţa lui William de la Atena, taxată

Revista "Hello" a relatat dezamăgirea observatorilor regali care au deplâns absența Prințului William în ziua precedentă la Atena. Prințul de Wales a fost aspru judecat în presa britanică pentru că a lipsit de la funeraliile Regelui Constantin al II-lea al Greciei, care era şi nașul său de botez. Cu atât mai mult cu cât, la rândul său, Prințul William este nașul Prințului Constantin-Alexios, nepotul cel mare al răposatului rege. La funeraliile regelui elen a fost prezentă doar mătuşa sa, Prințesa Anne, trimisă să îl reprezinte pe Regele Charles al III-lea şi restul Familiei Regale.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg